Cadar Untuk Menantu Katanya


Assalammualaikum semua,
Entry kali ni mengisahkan tentang angan-angan seorang ibu..hahhaha.. sebenarnya citer dia macam ni.. dah akhir-akhir bulan macam ni mula lah kawan-kawan Mak datang rumah bawa buku catalogue cadar-cadar terbaru.. sebelum kawan-kawan Mak tunjuk dekat Eyrra.. Mak dah lama dah tempah cadar baru untuk bilik kita orang semua... tapi tertiba je Mak belikan cadar Queen Size untuk bilik Eyrra.. colour dah okey dah colour pink.. tapi cadar je tak okeyyy... sebab besar sangat... katil Eyrra Single Size je.. sebab sorang je anak perempuan dari 5 beradik.. hehehhe.. tu yang agak manja sikit... Mak cakap Mak saje je beli cadar tu.. sebab Mak dah bekenan sangat dengan cadar tu... Mak terus je lah beli... Mak cakap Eyrra ni jenis yang cerewet sikit... nanti kalau Mak yang pilih.. takut Eyrra tak suka je.. tu yang Mak suruh kawan dia datang rumah lagi.. suruh tunjuk kan catalogue tu dekat Eyrra.. biar Eyrra yang pilih sendiri.. ingatkan Mak tak sayang Eyrra.. ingatkan bilik Abang-abang je cadar baru.. bilik kita pun ada jugaa rupanya... yeayyyyy... suka suka... sayang Makk ketat-ketat... dah dah dahhhh.. jom terjah sikit pic cadar yang Eyrra sempat snap... mari mari kita memerhatikan...



tadaaaaaaaa!!!!
picture yang atas ni haaaaa laahhhh cadar yang Mak Eyrra pilih untuk bakal menantu dia katanya... hahaha... sebab anak bongsu dia ni suka sangat colour pink... tu yang Mak beli colour pink juga... kihkihkihkih



comeyyyy tak cadar baru yang Eyrra pilih sendiri ni... ni je yang Eyrra minat.. bila tengok macam comeyyy je.. macam comeyyy je... terus tunjuk dekat Mak.. yang Eyrra nak yang ni... Eyrra terus tulis nama Mak Eyrra dekat atas picture tu.. kononnya terus cop tu lah.. dah tak nak pandang cadar yang lain lagi... hehehhe... kalau Eyrra semak-semak buku catalogue yang lain nanti.. nanti Eyrra jadi rambang mata... tu yang terus rembat yang ni je.. tak nak yang lain dahhh.. ehhehhe.... Eyrra ni pantang je nampak benda yang comelll.. terus suka tauuu....okeyyy lahhh cukup sampai disini je Eyrra celoteh... 


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum


2 comments:

  1. Replies
    1. thanks faezah.. cute sangat kan colour pink.. kita memang peminat setia colour pink.. kihkihkih

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in