Tuan Helmy - TH Filem


Assalammualaikum semua,
Kali ni Eyrra nak kongsi dengan korang pasal " Tuan Helmy - TH Filem " masa Eyrra nak cari lagi tentang penceramah Ustazah Fatimah Syarha " Cinta High Class " dekat youtube... Eyrra pun ternampak penceramah yang lain juga... Ustaz Azhar , Ustaz Don dan Ustaz Kazim... Eyrra pun dengar semua penceramah yang ada dekat TH Filem tu... Eyrra suka sangat dengar ceramah dari mereka ni... Eyrra pun nak kongsi dengan korang semua... mari lah dengar ceramah ni... tak ambil berjam-jam pun masa untuk tengok video ni...

Amaran Keras Dari Tuan Tanah !!!
Macam biasa-biasa... pesanan yang dah agak lapuk juga lah kan... cuma nak ingatkan je... sebelum nak klik dekat video tu... kawan-kawan perlu klik stop dekat " Music Music Music!!! " dulu... baru tenang sikit korang nak dengar video tu... tak ada gangguan dekat situ... :)


" Mari Dakwah - Ustaz Azhar "




" Cinta High Class - Ustazah Fatimah Syarha "





" Mengorat Merisik Cinta - Ustaz Don "





" Terbeliak - Ustaz Kazim "





" Sebab Suka Sangat Ikut "





" Kasih ibu & ayah - Ustaz Kazim "




Eyrra sekadar nak berkongsi je dekat kawan-kawan... yang ni je yang dapat Eyrra kongsi kan dekat sini... sebenarnya banyak lagi... yang lain korang boleh tengok dekat Youtube... dekat TH Filem... :)
Sekian Dari Missue Eyrra Zerra





tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum semua


6 comments:

  1. perkongsian yang menarik..yaya singgah sini dan follow blog awesome nih ^_^

    ReplyDelete
  2. x dpt tgk vid.. internetttt slow sgt huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa... bila internet dah okey.. datang sini balik k.. hahahaha

      Delete
  3. Assalamualaikum .selamat pagi…hari jumaat yang penuh barakah…
    Jemput baca post saya yeaahhh…

    1. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/10/biovelocity-sleep-mate-selimut-cahaya.html
    2. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/07/testimonibiovelocity-sleep-mate.html
    3. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/07/suntik-untuk-cantik.html
    4. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/06/top-leaders-circle.html
    5. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/kutu-biovelocity-sleep-mate.html

    btw,jom join segmen salam kenal dari saya di sini yaaa

    http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/segmen-salam-perkenalan.html


    semoga Allah dapat membalas jasa2 anda semua….terima kasihh :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in