Teman Classmate Cari Novel...


" 15.10.2013 Tarikh Yang Amat Bermakna Bagi Eyrra "






Assalammualaikum semua,
Tarikh 15 October ni tarikh yang sangat-sangat bermakna dalam hidup Eyrra selama 3 tahun... sebelum ni Celebrate dengan someone... tapi kali ni celebrate dengan kawan-kawan je... kalau ada jodoh tak kemana... mulakan hidup baru... selagi Eyrra bergelar pelajar... Eyrra tak perlu fikirkan benda yang tak sepatutnya Eyrra fikir lagi... walaupun kawan-kawan ada yang dah kahwin + tunang... Eyrra rasa Eyrra masih budak-budak lagi... Ayah & Abang Eyrra pun panggil Eyrra budak kecik dekat rumah... kira diaorang tak bersedia tengok Eyrra kahwin lagi... ehhhh... kesitu pula Eyrra ni kan... 

Ehhhh... kenapa sedih-sedih ni... lupakan masa lalu tu k... okeylah... Eyrra nak cerita sikit ni... Eyrra gembira sangat bila classmate Eyrra masa sekolah dulu ajak keluar... masa tu petang... masa tu Eyrra tengah seronok-seronok tengok TV... tertiba kawan-kawan Mak datang... datang nak beraya... Eyrra apa lagi.. cepat-cepat lah lari masuk bilik... hahaha... malu.. sebab ramai pula masa tu kan... baring-baring sambil dengan lagu... tertiba pula tertidur... kawan Eyrra cakap tak elok tidur petang... Eyrra tertidur... nak buat macam mana... lepas tu HP pula dekat luar... Hajar call Eyrra banyak kali... last sekali dia call dekat rumah... Mak yang angkat.. terkejut Eyrra bila Mak kejut ada orang call... rupanya Hajar... dia ajak keluar... Eyrra pun cakap dekat Mak yang Hajar , Ain & Sakinah ajak keluar... mula-mula Ayah tak kasi... sebab keluar malam... pujuk punya pujuk... yessss... akhirnya Ayah kasi.. sebab semua girl kan... 

Hajar boleh pula mengajuk dengan Eyrra masa dia call tu... dia cakap selalu dia je yang call ajak keluar... Eyrra bukannya tak nak ajak... sebab Eyrra ada tanya Sakinah.. Sakinah cakap dia tengah study week... Eyrra tak nak lah kacau... sebab nak final kan.. nanti lepas final Eyrra ajak lah keluar... Ain pun belum final lagi... Eyrra tak nak lah kacau korang semua tengah study... Eyrra tau study bukannya senang... susah... Eyrra harap kita semua berjaya k... Hidup Student Account Sultan Alauddin... 


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum semua


2 comments:

  1. errr seronoknye masuk blog nie........boleh tnye tak..upah sesape ke untuk hias blog ni?? cantik sgt....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis :) boleh boleh.. kejap yer... sy nak jawab ni.. Whitey Mommy yang hias blog kita ni... :)

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in