Tangis Dalam Gerimis


" Cinta Kolestrol "


AMARAN KERAS DARI TUAN TANAH !!!
Kalau nak dengar lagu dekat atas ni anda kene klik dulu stop dekat " Music Music Music !!! " dekat bawah sekali tu... baru lah tak mengganggu ketenteraman anda untuk mendengar lagu " Tangis Dalam Gerimis " senangkan... selamat mencuba... pesanan ringkas dari Missue Eyrra Zerra... kasi senyumm sikit :)


Assalammualaikum semua,
Eyrra baru je lepas layan cerita ni... pehhhh... sedihnya lagu ni... terus je cari-cari lagu ni dekat " Tubidy &  4Share " tapi tak jumpa pula... bikin gua panas je... mungkin lagu ni dah lama kan... zaman Erra Fazira dengan Yusri dulu... Eyrra punya lah cari dekat Youtube lagu Tangis Dalam Gerimis... tapi Eyrra tak reti nak download lah pula... terus je Eyrra share dekat Blog Eyrra... okey lah... Eyrra just nak share lagu ni je dekat blog... mungkin terasa jiwang sikit akhir-akhir ni.. tapi tak pe... layan kan aje perasaan yang gundah gulana ni.. kihkihkih... daripada tension-tension baik kita happy-happy kan... tak gitu tijahhhh jiran sebelah... hahahaha... ada ke nama jiran Eyrra tijahhh... hentam saje lah labuuuu... Eyrra nak makan burger ni.. sepupu Eyrra baru je sampai... perut sudah lapar tunggu burger dari petang tadi... sampai dah bunyi ala-ala dangdut dah ni perut Eyrra... ehhhh... malu pulaaa... terciter dekat sini... OMG.... 


tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in