Jogging Dalam Mimpi Je...


" Angan-angan Tahi Ayam "




Assalammualaikum semua,
Eyrra punya lah semangat ajak adik-adik sepupu Eyrra ni pergi jogging pagi-pagi... dah siap dah kelengkapan nak berjogging esok pagi... Ingatkan nak jogging dekat Taman Rekreasi... bangun-bangun je dah pagi... ermmm.. dah pukul 8... sepupu Eyrra pun tak bangun lagi... Eyrra bangun je... Ayah cakap macam ni.. 

Perli Dari Seorang Bapa:
" ehhhh... bukan semalam ada orang tu cakap nak pergi berjogging ke??? "
" rasa macam ada orang tu semangat je semalam "
" gelak sinis dari ayah hahahahahaha "

Eyrra keluar pergi ambil tuala... terus je nak pergi mandi... lalu depan Ayah... tutup muka pakai tuala... ada ke patut perli macam tu... malu lah... ishhhhh... bagi lah semangat sikit.... baru nak slim macam Nasha Aziz tu... hahahaha... ada hati nak slim macam Nasha Aziz masa muda-muda... kalau sepupu Eyrra ada dekat Melaka... hari lain pun boleh pergi... ni diaorang duduk dekat Rawang... kawan-kawan dekat sini semua study lagi... budak-budak Uitm semua duduk jauh-jauh... terpaksa lah duduk rumah keluar dengan parents je... sedih sedih... bercuti pun dengan family je... tak pe lah... duduk rumah gemuk kan badan je lah... hahahha... tapi sape yang nak gemuk kan... kira kene kawal sikit lah makan tu... Eyrra bolehhh... hehehhe....


tata semua
meowww meoww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in