Cuti Sem... Yeayyyy... Kita Rindu Melaka...


" 5 Bulan Berada Di Wing 2A "








Assalammualaikum semua,
pehhhhh... seronoknya bila nak balik Melaka... lepas je habis paper yang terakhir... Eyrra dengan classmate gugurl semua keluar pergi bandar... kononnya nak pergi " FUN FAIR " boleh pula hujan lebat... apalagi... mestilah tutup... bahaya kan... cancel plan nak main dekat " FUN FAIR " kita orang nak pergi main 
" BOWLING " tapi full pula... ramai betul yang keluar main " BOWLING " malam tu... last sekali kita orang ikutlah idea Amirah... sebab dia nak " KARAOKE "... best sangat " KARAOKE " dengan diaorang... sebelum ni " KARAOKE " dengan family je... hope result yang keluar nanti cemerlang... Amin... Hope kita jumpa lagi sem depan k classmate ku...



On The Way balik Melaka... Yeayyyy....
Sempat snap gambar lagi tau... walaupun kene kacau dengan anak buah... habis kene buli je dengan dia... selamat dia mintak maaf balik.. kalau tak... Eyrra mengajuk... weekkk wekkkk... :( 




seronok sangat bila nampak bendera Melaka tu... Saya Anak Jati Melaka... Melaka Bandaraya Bersejarah... sebelum sampai rumah... dah terbayang-bayangkan Mak punya masakan... sebab dah lama tak rasa masakan My Mum... pehhhhh... sedapppp.... Eyrra tengah cuti sem... 24.11.2013 dah masuk study balik... kejap je cuti sem ni... :( cuti sem ni plan Eyrra pergi ( Kelantan + Terengganu = 25,26,27.10.2013 )  ( Cameron  = 1,2.11.2013 ) ( Port Dickson = 7 or 8 .11.2013 ) ( Family Day 9.11.2013 ) lepas tu baru Eyrra free... mungkin jalan-jalan dekat Putrajaya & Kuala Lumpur sebelum 24.11.2013...


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in