ABC Terbaik Dari Hutan


" ABC Special Yang Terbaik "



Assalammualaikum semua,
Eyrra nak kongsi ABC yang terbaik dekat Uitm Eyrra... ABC ni akan ada bila ada event besar dekat Uitm... pehhhh... sedap sangat tau... bila dah rasa... rasa macam nak lagi je... sem lepas Eyrra dengan kawan-kawan Eyrra saje je nak lepak-lepak minum ABC... tak tau pula rasanya sedap... bila rasa je... pehhhh... memang sedap... dah lah masa tu last kedai ABC tu buka... kira masa tu last lah kita orang rasa untuk sem tu... sem ni ada lagi event besar iaitu " PERKAD "... classmate Eyrra cakap ada ABC yang sedap dekat " PTDI2 "... kebetulan Eyrra pernah nampak dekat FB kawan Eyrra... dia post gambar ABC tu... Eyrra pun apa lagi... mesti lah nak rasa lagi kan.. sebab sedap... susah nak jumpa ABC yang sedap ni... okey lah... Eyrra nak kongsi ABC Terbaik Dari Hutan ni je... selamat mencuba k untuk sem depan... 


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum 


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in