Penjelasan Daripada Puteri Awani Sendiri


" Lain Kali Cari Bukti Yang Kukuh Baru Boleh Kutuk Orang "



Assalammualaikum semua rakan-rakanku ,
Entry sambung daripada --) Dah Seminggu Kita Couple


" Allah Rindukan Doa Hambanya "


Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.

Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. 

Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :') Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang . 

Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin verita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah. 

SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa . 

Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :')


Eyrra hanya copy paste balik dari admin sendiri... pesanan daripada Eyrra... jangan terlalu ikut emosi sangat nak kutuk orang lain... tengok diri sendiri dulu... kita ni dah cukup sempurna sangat ke nak kutuk dan maki hamun orang lain sesuka hati... kita cermin diri kita dulu... baru nak kutuk orang lain... kita ni manusia biasa je... semua orang ada buat salah... terapkan dalam diri tu untuk memaafkan orang lain... walaupun orang lain ada buat kita marah & sakitkan hati kita... insyaallah hati kita akan tenang... apa yang terjadi sekarang ni adik Puteri Awani buat lah pengajaran... ehhhh!!!! bukan untuk adik Puteri Awani je tau... untuk kita juga...  tak salah pun nak bercinta... janji ingat lah hukum dan batas-batas pergaulan antara Kaum Hawa & Kaum Adam... 

Information with Puteri Awani

tata semua
meowww meoww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in