Kreativiti Dari Yu Yunnnn....


" Kreatifnya Classmate Eyrra Ni "

Assalammualaikum Semua Rakan-Rakan Alam Mayaku...
Malam ni entry Eyrra lebih kepada gambar je.. sebab mood malam ni tak seceria selalu... sebab kene tinggal sorang-sorang... roommate semuanya cabut lari balik... kene lah tinggal sorang-sorang... Makkk budak manja ni tinggal sorang-sorang... sunyi... Makk nasihatkan Eyrra... ingat Allah S.W.T... jangan takut... Allah S.W.T ada dengan kita... dia sentiasa jaga kita dekat mana-mana pun kita berada... Insyaallah tak ada apa-apa yang berlaku... Amin...

Okeylahhhh... tutup cerita sedih tu... Eyrra nak cerita pasal gambar-gambar dekat bawah ni... kreatif kan kawan Eyrra buat benda tu... Eyrra buat simple je.. Hand Fan... macam budak tadika je.. kihkihkih... tak kreatif langsung... buat malu je... orang lain semua buat gempak-gembak... Eyrra buat simple je... idea tu pun terlintas masa Eyrra kipas pakai kipas tangan Stich Eyrra tu... masa tu fikir punya fikir... apa lah yang Eyrra nak buat ni... sebab esok pagi je kene present ni... dah malas nak fikir panjang... sebab dah malam... bahan pun tak ada... Eyrra pun terus je rembat kertas yang ada at meja tu... Eyrra buat kipas tangan... esok pagi je... Eyrra buat benda tu... kihkihkih.... terasa tercabar juga lah... tengok orang lain buat benda yang comel-comel.. sebab masa sekolah dulu Eyrra suka buat benda comel-comel... lepas tu kasi dekat En.Pakwe... hehehe... tertiba sekarang ni kepala beku pula... dah tak kreatif macam dulu-dulu...




Miss You 




Kalau Kaum Hawa bermisai macam ni... terkejut Kaum Adam nanti... kihkihkih... lari berbatu-batu kalau diorang tengok... 




nilah Zairolll... classmate Eyrra... jejaka yang sporting dekat dalam kelas tu... kalau Kaum Hawa snap gambar... mesti ada gambar dia terselit... ehhehe... jejaka yang sangat periang...




yang tudung kuning tu Azni... dia suka snap gambar... setiap hari ada satu gambar yang dia akan snap... rajinkan dia... kihkihkih... kita orang semua apa lagi.. join je lah dia snap gambar... kenangan lah kononnya...  mesti full memory dia dengan gambar-gambar classmate... hehehhe....




haaaaaaaaaaaaaa!!!! ni lah Yun... dia lah yang buat semua ni... banyak sebenarnya dia buat... tapi yang ni je yang sempat kita orang snap... sebab ada kelas... student lah katakan... 



tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua




2 comments:

  1. haha xdelah kreatif sangat .. haha ape2 pown thank mish eyrra comel .. hihihi

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in