Headar Blog Eyrra


" Snap Gambar Untuk Headar Blog "




Assalammualaikum semua,
Kali ni Eyrra nak dedahkan sikit pasal gambar yang bertepek dekat header blog Eyrra tu... handsome tak??? krikkrikkrik... Eyrra memilih untuk bergambar dekat pantai... sebab pantai tempat yang menarik... kihkihkih... lagi pun Eyrra dah tak ada masa sebenarnya nak bergambar dekat tempat lain... sebab Eyrra dah lama order cover blog Eyrra ni... cuma gambar je tak ada... sebab tak ada masa nak bergambar... sebab header blog Eyrra ni kene guna " Nikon atau Canon " je... tu yang kene ambil masa yang agak lama.. sebab kene bergambar cun-cun... hehehehe... sebab nak guna lama blog ni... bukan kejap-kejap je...




dia ni Raja Hanis... dialah yang snap picture Eyrra... cantik juga dia snap... ada gaya photographer lah katakan... kalau puji gambar yang dia snap... Trademark dia " Raja Hanis lah katakan "...  kesian dia melayan kerenah Eyrra... bila gambar dah okey... Eyrra pula tak puas hati... snap lagiii... banyak-banyak... sampai dia penat... baru Eyrra cakap dah okey... ehhhee.... kesian dia... bukan selalu pun kita jumpa kan kan Hanis... hehehe...

lepas je kita orang bergambar dekat pantai ni... kita orang pergi " Starbuck "... kebetulan kawan kita orang punya pakwe kerja dekat situ... nama kawan Eyrra tu Sakinah... pakwe dia baik hati sangat nak belanja kita orang... kita orang okey je... hehehe... lagi pun pakwe Sakinah dengan kita orang tu kira macam dah kenal lah juga... dari sekolah menengah lagi... tu yang biasa-biasa je.. kalau tak... malu juga lah... tak kenal... tertiba je nak belanja kannnn.... okeylah entry kali ni memang cukup ringkas... sebab entry ni memang dah lama sangat... cuma Eyrra lupa nak publish... kalau lama-lama tersorok... nanti lemau pula entry ni kan... 


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum 


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in