Disebalik Beg Duit


" Picture En.pakwe Tak Akan Lupus  "



Assalammualaikum,
disebalik beg duit ni... Eyrra masih simpan lagi gambar dia... kihkihkih... mungkin rindu... hahhaha... ntah lah... Eyrra cuba juga sorok-sorok gambar dia... sumbat-sumbat dekat tempat yang tersorok... tapi bila nak cari barang dekat dalam beg duit tu... terjumpa balik.. Eyrra keluar kan balik... letak tempat yang asal balik... sebab dah memang tak boleh nak sorok... Eyrra buat keputusan... Eyrra letak je gambar dia sebelah gambar My Mum... comelkan Mak Eyrra... weeewittttt.... Eyrra selalu jugalah mintak gambar Ayah... Eyrra nak letak dekat beg duit Eyrra... tapi Ayah susah sangat nak kasi... tapi kan... nak kongsi satu rahsia ni... dalam beg duit Ayah... ada gambar Eyrra... kihkihkih... nanti Eyrra nak cuba snap gambar dekat beg duit Ayah tu..  nak kongsi dekat blog Eyrra... Ayah suka rahsia-rahsia dengan Eyrra... Mak yang suka bocorkan rahsia Ayah.... krikkrikrik... mungkin Ayah memang jenis yang tak menunjuk yang betapa dia sayangkan anak bongsu dia ni... kihkihkih... entry kali ni sangat lah simple... ehhhhh.... lupa pula... gambar baby cecomel dekat sebelah My Mum tu ada lah gambar Eyrra masa kecik... gegemukkk kan Eyrra masa kecik... kawan Eyrra cakap... mana pergi lemak Eyrra masa kecik tu.. kihkihkih... dah hilang.. dah kene sedut dengan nyamuk... kihkihkih... ehhhh... nyamuk sedut darah... ntah lah.. mana ntah pergi lemak yang berlipat-lipat tu... 


gambar dekat atas ni lah yang Eyrra nak kongsikan sebenarnya.... sorrylah yer... gambar agak kabur-kabur macam tu... sebab guna camera 360... kihkihkih... tu yang jadi macam tu... entry kali ni agak busan sikit.... sebab Eyrra terasa busannya bila Eyrra baca balik.. kihkihkih....


tata semua
meowww meowww
Assalammmualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in