Dah Seminggu Kita Couple


" Berikan Teguran Bukan Kutukan "


Klik sini --) Kapel Seminggu 

Assalammualaikum semua...
kali ni Eyrra nak kongsi pasal " Dah Seminggu Kita Couple " Eyrra pun tak nak lah cerita lebih-lebih... sebab Eyrra tak kenal pun adik ni... dan tak tau siapa dia... tak salah pun kalau nak bercinta masa zaman sekolah... janji tak abaikan pasal pelajaran... ramai je yang bercinta masa zaman sekolah... dan sampai ke jinjang pelamin... cuma 1% je lah daripada 10%.... ramai orang cakap... bila dah masuk university nanti barulah bercinta... bercinta dekat university pun tak semuanya boleh kekal... 
" Jodoh adalah rahsia "... itu janji Allah...

Eyrra bukannya baik sangat nak nasihatkan orang ni... tapi kita kene lah bagi teguran dekat dia... bagi sesiapa yang kenal adik ni.. nasihatkanlah dia.. bukannya kutuk atau maki dia macam-macam... semua orang ada buat kesilapan... bukan dia je yang buat silap dekat dunia ni... bila Eyrra baca comment-comment yang ada dekat post tu... pehhhh... macam-macam ayat kesat yang keluar... cara diorang comment tu macam diorang tak pernah bercinta je... cuba lah tegur adik tu... bagi sesiapa yang ada adik yang masih sekolah tu... bila korang tengok video adik ni.. korang nasihatlah dekat adik korang... janganlah maki hamum pulakan... renung-renungkanlah... dah selamat beramal... 




p/s :
Ramadhan bakal tiba... pastikan setting niat , upgrade iman , download pahala , approve maaf , delete dosa dan yang paling penting search pahala...

Selamat Berpuasa Semua...
Puasa Bagi Penuh Tau... Jangan Ponteng-Ponteng Pula Untuk Kaum Adam... Kaum Hawa Anda Dimaafkan... Kaum Hawa Sangat Istimewa... kihkihkih.... 


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua


6 comments:

  1. yang dok sibuk kutuk tu hipokrit hehehehe macamlah diorang x pernah bercinta sakan dulu kan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... biasa lah manusia.. salah orang je dia nampak.. :)

      Delete
  2. first time here.. nice blog n good entry to share dik :D
    keep it up (thumb up!)

    ReplyDelete
  3. saya tak pernah bercinta di zaman sekolah. dengan ini saya tidak bersetuju dengan hujah cik Dagu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik Dagu bukan nya apa... tak menggalak kan pun budak-budak sekolah ni bercinta.. tapi zaman sekarang ni.. ramai sangat yang bercinta pada zaman sekolah... kalau ada sedara mara Hevel yang bercinta masa sekolah tu.. tegur lah kalau tak setuju dgn hujan cik Dagu ni.. jgn lah biarkan je dia... :)

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in