Congratulation to En.Pakwe


" Berakhirlah Zaman Diploma En.Pakwe "



Assalammualaikum...
Entry ni patutnya dah lama Eyrra kene publishkan... tapi masa En.Pakwe Konvo... Eyrra tak ada... kesian dia... mesti tertunggu-tunggu Eyrra datang... dia harap sangat Eyrra datang masa tu... tapi nak buat macam mana... Eyrra mana ada transport nak datang Melaka... masa tu Eyrra tengah final exam lagi... Eyrra rasa serbesalah juga tak dapat teman dia masa tu... Eyrra bukannya pentingkan diri sendiri... Eyrra kene fikir panjang...  final Exam tu lagi penting untuk masa depan Eyrra... nak buat macam mana... sebenarnya En.Pakwe pun penting... tapi Eyrra tak boleh elak... sebab Eyrra takut fail nanti... Eyrra yang kene tanggung... Alhamdullilah result Eyrra okey... tak ada fail... tapi Eyrra dah tebus janji Eyrra... Eyrra dah belikan something untuk dia... Eyrra gembira sangat tengok muka dia bila Eyrra kasi hadiah tu... 

Masa tu Eyrra siap text lagi dekat dia... pergilah keluar dengan kawan-kawan... gembira dengan kawan-kawan... tapi dia sedih... dia cakap dia tak ada mood nak keluar... sebab Eyrra tak ada.. dia cakap kawan-kawan dia bawa pasangan masing-masing... dia je tak ada... mungkin tak ada rezeki Eyrra nak datang... En.Pakwe doakan Eyrra graduate k... Eyrra nak semangat dari En.Pakwe & Family... nak sampai Part 6 bukannya senang... kalau Eyrra graduate nanti En.Pakwe boleh teman Eyrra... ehhhehe... insyaallah... Amin.... 


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in