Beraninya Saya !!!


" Tak Sangka Saya Berani Rupanya "


Assalammmualaikum,
semalam Eyrra mengelabah takut tidur sorang-sorang dekat bilik yang tak berapa besar ni... sebab senior-senior kan suka cerita yang seram-seram dekat Eyrra sebelum ni... tu yang cuak je memanjang.. kihkihkih... semalam Eyrra tak perasan yang jam menunjukkan pukul 1.50 a.m... sebab Eyrra tengah layan tengok cerita " Aku Dia Dan Tong Sampah " cerita ni best sangat... tu yang Eyrra tak perasan yang Eyrra tinggal sorang-sorang dekat dalam bilik ni... hehehhehe.... bila habis je tengok cerita ni... Eyrra pun pergi lah tandas pada pukul 2 lebih... berani juga tau... sebab ramai budak Uitm ni tak membuta lagi... hehehhehe.... tu yang berani tu... bak kata budak Uitm " Malam Masih Muda "... bila dah siap-siap nak pergi bilik kawan Kak Ika... tertiba je ada 1 panggilan yang tak dijawab... mungkin masa Eyrra pergi tandas En.pakwe call.. Eyrra masih panggil dia En.pakwe dekat blog ni... sebab dia lelaki pertama yang masuk dekat blog ni... kihkihkih... malas nak mention nama dia dekat blog ni... lagi pun En.pakwe tu kira dah sebati dengan blog Eyrra ni... kihkihkih... Eyrra tak ada kredit nak call dia balik.. sebab dekat Kolej Mutiara ni susah betul nak cari topup... susahhhhh... tu yang Eyrra biarkan je... hehehe... Eyrra nak buka je pintu... nak pergi berhijrah ke bilik kawan Kak Ika... En.pakwe call lagi... dia cuma risau... sebab Eyrra masih contact dengan dia... dia cakap dia nak jadi kawan baik Eyrra... Eyrra okey je... Eyrra tak nak bermusuh-musuh ni... 

bila dia call je... Eyrra pun menapak lagi dibilik ni... sebab tak kan nak OTP dekat bilik orangkan... nanti kacau lah... Eyrra tak suka buat bising dalam bilik orang yang Eyrra tak rapat... kecuali bilik classmate Eyrra.. kihkihkih... kalau dalam bilik classmate Eyrra... Eyrra boleh berpesta dengan diorang... gelak-gelak... gosip gurl... dan macam-macam lagi aktiviti kita orang... bila bilik orang yang kita tak rapat... rasa macam orang asing je... sebab tak tau nak cakap apa... kihkihkihkih... bila berborak punya berborak.. jam pun dah pukul 3 lebih rasanya... kita orang masih OTP lagi sampai lah Eyrra tertidur... bangun je dari tidur... Eyrra masih dibilik ni lagi... kira berani jugalah Eyrra tidur sorang-sorang dekat dalam bilik ni... mungkin bulan puasa.. rasa takut tu kurang... rasa lega juga lah... sebab Eyrra boleh tidur sorang-sorang tanpa roommate.... tapi Eyrra rindu dekat roommate Eyrra... kihkihkih... mengada-ngada... meoww meowww.... Alhamdullilah... tak ada apa-apa... korang semua doakan Eyrra selamat tinggal sorang-sorang dekat bilik ni k... 


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in