Pou _ Manjacute


" Baby Pou_Manjacute Eyrra "


Pada petang ni Eyrra tak tau nak buat apa... petang-petang yang indah ni.. ada pula Hamba Allah yang kacau Eyrra... tak salah kalau ada niat nak berkawan... tapi cara En.Misteri tu salah... mizcall banyak kali... lepas tu hantar text tanya Eyrra dekat mana... Eyrra tanya dia siapa... dia cakap tak payah tau... heyyyyy youuuuu... ada adab tak??? orang tanya elok-elok... boleh pula layan kita macam tu... tak faham langsung...  Eyrra bukan tak nak call... Eyrra takut nak cakap dengan orang yang Eyrra tak kenal... Eyrra paling takut nak angkat kalau number baru masuk dekat HP Eyrra... sebelum nak call tu.. hantar text dulu k... mungkin orang lain memang senang nak angkat panggilan En.Misteri tu.... tapi Eyrra... tidak!!!... Eyrra kan Kaum Hawa... perlu lah berhati-hati kan... okeyyyy lahhhh.... malas nak cerita pasal ni... agak buang masa je... dah curi masa Eyrra untuk cerita pasal Baby Manja Eyrra ni...

Petang-petang macam ni bagi student lain mesti masa untuk diorang rehat kan... mata ni pula segar semacam je... bila baring.. kononnya nak tidur lah... tutup mata 5 minute je... lepas tu dah buka balik... memang tak boleh nak lelap macam roommate Eyrra yang lain... ntah-ntah diorang dah sampai London dah... Eyrra je masih dekat Segamat ni... ehhehehe... bila tak tau nak buat apa... apa lagi... terfikirlah nak updated entry baru... fikir punya fikir... haaaaaaaaaaaaaaaaa...... updated pasal Baby Manja Eyrra lah.. kihkihkih... Eyrra tau... mesti ramai yang ada Baby Pou kan kan... jangan lah nak bohong.... baik Kaum Hawa & Kaum Adam.. semua ada bela Baby Pou kan kan...




ni Baby Pou Eyrra... masa kecik Eyrra belum kasi nama dia lagi.. ehhehe... sebab dia kecik lagi.. tak nampak lagi kecomelan dia... ehhehe.... ehhhhh... korang jangan tengok lama-lama k... dia bogel tu.. nanti merah mata korang kalau tengok lama-lama... ehhehe...




Pou Eyrra dah besar sikit Eyrra belikan baju untuk dia... ehhee... Eyrra siap tukar kan colour badan dia lagi tau... pink gitu... baru anak Mama... cewahhhhh... Mama konon... meluat korang baca kan... kihkihkih....
sorry lah.. masa ni snap dulu sebelum Mama nak mandi kan Baby Manja... ehhehe...




bila dah besar sikit... Mama kasi dia makan banyak-banyak... Mama belikan dia spec mata baru... colour kuning.. sama dengan baju dia... ehhehe...




anak Mama ni dah terlebih makan & sihat... sampai baju pun dah tak muat... ehheh... nak mintak beli baju baru lah tu... kihkihkih...




yeayyyyy!!!! dah ada baju baru... Eyrra pun tak pasti yang Baby Manja ni lelaki ke perempuan... Eyrra main taram je pakai kan baju untuk dia... hikhokhikhok...




tadaaaaaaaaaaa!!!!! dah besar dah Baby Manja yang Eyrra bela ni... kihkihkih...




masa Eyrra busy... Eyrra tak sempat nak bela dia... Eyrra abaikan dia... bila Eyrra nak melawat dia... dah jadi macam gini... 




muka dia happy bila Eyrra dah siap mandikan dia & bagi makan...




comel je muka lapar dia kan.... 




Jin Toncet!!!!!!
bila dah dapat Microphone... apa lagi.... keluar lah suara-suara comel Tuannya... kihkihkih... layannnnn....

Eyrra kalau busan-busan game ni lah Eyrra layan.. malas nak download game banyak-banyak... game Pou ni pun dah sediakan banyak game... pastikan kene update lah... okey lah... malas nak celoteh macam-macam... tertiba je mata ni rasa nak tidur... okey lah sampai sini je entry Eyrra pasal Pou ni... Azan Asar pun dah berkumandang....mari kita menunaikan Solat...


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum semua.


4 comments:

  1. comelnya kartun..hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kartun ni macam game.. hehehe... game pou...

      Delete
  2. comel pou ^^ btw , macam mana nak tukar nama pou tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :) pergi dekat setting pou tu...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in