Celebrate Birthday With My Twin ( Alisya & Amirah )


" Celebrate Tanggal 19.06.2013 "

Terima Kasih kepada Zairol , Hidayah & Azni sebab diorang lah dalang-dalang yang sangat terbaik yang kene kan kita orang tadi... memang terasa tekene sangat... amikkkk kauuuu....  " Bang Bang Boom " terus... okey lah... nak cerita juga macam mana tektik diorang nak kene kan Eyrra... macam ni ceritanya... wahhh macam nak cerita buku kanak-kanak pula Eyrra rasa.... hehheeh.... okey lah... tak nak buang masa lagi... mata dah berat sangat ni... masa untuk Eyrra tidur ni... kihkihkih... sebelum tidur... update dulu blog... meoww meoww...

Panggilan Masuk dari Azni :

Azni :
weyyy kau kat mana????

Eyrra :
aku dekat dalam bilik lah... kenapa???

Azni :
ehhhh... nape dekat dalam bilik pula??? tak join jibam ke???

Eyrra :
tak lah... aku tak sama group dengan dia lah... dia dah pergi library dah.... nape????

Azni :
weyyyy... turun sekarang....

Eyrra :
ehhhh... malas lah... aku pakai baju tidur...
( petang-petang dah pakai baju tidur... kihkihkih )

Azni :
alaaaaa... turun lah kejap... kejap je weyyyy... kita orang tunggu tau...

Eyrra :
malas lah... pukul 4 pm aku nak tidur... dah dah dah.... 

Azni :
( weyyyyy dia tak nak datang lah... macam mana ni... )

Zairol : 
weyyyy... datang lah sini... kita lepak-lepak kejap... 

Eyrra :
malas lah... aku nak tidur.. 

Zairol :
Eyrra kau tak sayang aku ke??? kalau kau sayang aku... kau turun... nanti aku belanja kau air nak??? 

Eyrra :
ishhh... merepek je kau ni.. tak nak aku... bye...

sekian lamanya... Azni call lagi... dia nak pastikan Eyrra datang juga dekat Library... dah tak ada tempat lain ke nak suruh Eyrra datang... Library juga... ishhhh... malas gila nak pergi... Eyrra pun sempat lagi tau baring-baring... sebab malas nak layan... mesti nak kene kan Eyrra ni... sebab cara diorang tu... beriya-iya sangat nak suruh Eyrra datang juga... hehhehe...

Panggilan kali ke 2 tak dilayan... heheh... padan muka... ingat senang ke nak ajak anak Pakcik Mohamad ni keluar... kihkihkih.... 

Panggilan kali ke 3... disebabkan kesian dekat diorang ni.... Eyrra pun angkat lah...

Panggilan ke 3 Masuk dari Azni :

Azni :
weyyyy... kau dekat mana????

Eyrra :
dekat bilik lah... kenapa???

Azni :
ehhh... kat bilik lagi... cepat lah datang....

Eyrra :
malas lah beb... pape hal kau bagi tau je dekat mira... nanti mira bagi tau aku je...

Hidayah :
weyyyy... datang lah.... cepat!!!!!! kau kene datang juga...

Eyrra :
ishhhhh... ye lah... tunggu aku datang... jap aku nak siap dulu...

Hidayah :
kau kene datang juga tau... k byeeeee......

Eyrra :
beb beb bebbbbbbb... 
( terus je dia letak... kurang asam garam juga minah-minah ni... geram pula.... )

akhirnya Eyrra datang juga dekat Library... habis semua dah  paksa... Eyrra datang bukannya rela pun tadi...  bila sampai-sampai je... diorang gelak-gelak... diorang citer benda yang tak penting dan merepek-repek... gila sakit hati bila dengar... rasa macam nak cekik-cekik je sorang-sorang... Eyrra sampai-sampai je diorang citer pasal Alisya dating dengan senior mana ntah.. ni lah... bla bla bla... agak merepek bila didengar... dalam hati ni... pehhhh... penat je Eyrra datang... semata-mata nak cerita pasal tu je... habis semua kene marah... mana tak ye... ajak datang macam ada benda penting je... rupanya benda tu je... hehhehe... rasakan... tapi bila Eyrra marah tu... diorang boleh gelak-gelak... lepas tu Alisya keluar bawa Kek colour pink gitu... pehhhhhh... sweet gila... ehhehe... terus je Eyrra happy... senyuman lebar Eyrra lempar kan dekat semua orang.... ehhehe.... tapi kan... tertanya-tanya juga.. birthday Eyrra 01.05.. asal diorang nak sambut.. rupanya diorang sambut birthday Eyrra , Amirah & Alisya juga... Amirah & Alisya dah terkene dulu Bang Bang Boom tu.... Eyrra je yang terkene sorang-sorang... thanks kawan-kawan sambut birthday kami bertiga... terasa dihargai lah... cewahhhh... sebab zaman sekolah dulu je sambut birthday dengan kawan-kawan.... dah masuk UITM ni... ni baru kali pertama... kihkihkihkih..... 

banyak sangat picture yang kita orang sempat snap tadi.... pehhhh... seronok gila main krim kek... habis tudung & muka masing-masing kene krim kek... agak malu juga lah... bila student lain tengok kita orang tadi... hikhokhikhok... selamat ramai-ramai... rasa kemeriahannya lain sangat... sebab terkene kan... tu yang Eyrra lepas kan geram dekat orang yang kene kan Eyrra tadi... habis muka diorang kene krim kek... kek pun jadi penyek-penyek... hodoh dah rupa kek tu... hehheeh... yaaaaaaa beda beduuuuuu..... padan muka korang.... yesssss..... akhirnya terbalas juga... kahkahkah....

Jom terjah ramai-ramai tengok gambar yang kita orang snap ni... sikit je... tak banyak pun.. sebab kita orang banyak bergurau je.... hehhee... hari yang paling seronok dekat UITM...




Muka banyak senyum lah ini Gadis Bracess...




Yang lelaki tunggal tu lah Zairol... yang pujuk rayu Eyrra tu... hehhe.... dia tu pandai gila berlakon... hehhehe...




Gugurl dua orang yang duduk depan ni lah dalang-dalang yang kene kan kami bertiga....
pape pun terima kasih kepada Azni & Yaya




ni separuh dari classmate Eyrra... Hidup DIBA!!!!!!






tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua...





0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in