Shawl 2 Tone


" Colourcycle Boutique "




Shawl dekat butik ni cantik-cantik... Eyrra suka... lepas tu shawl ni senang di bentuk bila Eyrra pakai...




amboiiii... siap kasi kad... suruh Eyrra datang lagi lah tu... hehhhe... 




ada banyak jenis colour... tapi Eyrra beli satu je... Eyrra beli Shawl ni pun sebab sepupu Eyrra nak beli... dia ajak Eyrra beli sekali.. Eyrra pun try lah beli satu... lepas tu... tak sangka pula kainnya okey.. sebab mula-mula hanya nak try beli je... tapi bila dah pakai... pehhh.. seronoknya... selesa pula tu... pasti Eyrra akan beli lagi...




amboiiii.. sempat lagi camera man ni snap picture kita orang tengah betulkan tudung... terus je update dekat sini... huhuhuhu... 












tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in