Pengalaman Bekerja Di Office


" Pengalaman Yang Terindah "


Macam-macam kenangan yang Eyrra rasa dekat sini... mula-mula masuk dah akhir Eyrra bersama dengan staff dekat office... masa mula-mula masuk... blur sangat bila Kak Az dan Mak Su kasi kerja... pening kepala... sekali bagi dekat Eyrra banyak pula tu... naik taip guna typewritter, komputer dan menual... pehhhh.... penat juga hari pertama kerja... tapi bila dah lama-lama... okey juga lah... tertiba je terasa senang... hehhehe... kerja pun rasa seronok... bila dah siap... nak kerja yang lain...lepas tu tolong staff lain lagi... lepas tu tolong photostat lah... macam-macam Eyrra buat... seronok pula bekerja... bila tak ada kerja.... duduk je... busan juga... ehehhe.... tapi Mak Su Eyrra baik... dia kasi kita orang pergi keluar shopping dekat Festival City.... ehhehe... seronok sangat tau....
Jomm terjah gambar-gambar dekat bawah ni...










ni lah Mak Su Eyrra....




ni Kak Linda




ni Mak Long










ni masa waktu lunch dekat bawah Office je... masa ni kita orang rest kejap je.. sebab kerja melambak dekat   office masa tu... 




















sedap tau air ni... lagi sedap dari coolblog tau... nyummmyyyyyy....




ni lah lunch masa Eyrra kerja...




hari ke dua Eyrra ke Office




kesian dia... penat ye... ehhhhehe




Pintu Ajaib...








muka tak cukup tidur... gambar ni masa hari last Eyrra bekerja...








masa ni kami makan dekat Hotel First Business Inn dekat depan Office






wahhhhhhh... muka mengalahkan budak kecik.. masa ni tengah lapar... dah tak sabar-sabar nak makan... masa ni baru lepas teman Mak Su shopping dekat Sogo Kuala Lumpur...










hari terakhir bersama staff at Office... best sangat kerja dekat sini... diorang layan Eyrra dengan baik... ada lagi yang tak ada dekat sini... Uncle Nazrin , Aunt Fatimah dan Kak Liza... Cuti sem nanti insyaallah kita jumpa lagi k...


tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in