Nano White



" Nano White "


Sekarang ni Eyrra tengah pakai product Nano White... tapi Safi Balqis masih Eyrra pakai lagi... ni cuma Eyrra nak cuba je... tapi hasilnya sangat memuaskan juga lah... tapi setakat ni Eyrra hanya pakai product ni je... safi balqis Eyrra guna krim dan pencuci muka sahaja... 

Jom terjah gambar-gambar di bawah ni...




Hydrating
Whitening Mask

okey lah... biar Eyrra terangkan sikit untuk mengunakan product ni k dan untuk apa Eyrra gunakan product ni untuk kulit Eyrra... 

Apabila kekotoran berkumpul di bawah kulit , Hydrating Whitening Mask ini sebagai penyelamat dengan membersihkan sebelum ia dapat mencela kulit pemakai... Formula pembaharuan kulit sendiri yang lembut ini dengan HappyDermalogy dan nano- teknologi membantu mengekalkan keseimbangan optimum kelembapan kulit dan menolong mengurangkan jeragat , menjadikan kulit lebih cerah , bertekstur mulus dan lebih segar...

Cara-cara pakai product ni...
Basahkan muka dan sapukan masker. Biarkan selama 15 minit. Bilas dan lap kering. Gunakan dua kali seminggu... 

lepas tu kalau pakai masker ni... jangan lah masa tengok TV or tengah berborak dengan kawan-kawan.. nanti bila muka kita bergerak-gerak... macam mana kulit nak tegang... lebih baik guna bila anda tengah rehat or tidur.. kulit muka masa tu tegang... lepas tu letak timun di mata... yeayyy... kalau lapar sangat... makan je timun tu... hehehe... buat alas perut... kihkihkihkih...




Microfoliating
Clay Cleanser

ni pula apa erk??? mesti tertanya-tanya kan... okey lah... biar Eyrra terangkan sikit... ni ada lah scrap muka... scrap muka ni jenis yang halus... kira kalau pakai selalu pun.. kulit tak akan nipis... percaya lah cakap Kak Ton... ehhh... silap-silap... terpesong pula kan... kalau tak percaya... cer cuba product ni...





Refining
Treatment Toner

Refining Treatment Toner ini mengetatkan dan mengecilkan riang pori-pori dekat wajah... Penuh kuasa dengan HappyDermalogy , teknologi nano , Omega White - C , Allantoin , Pari Oren , Pari Lemon dan Pati Bilberi untuk mengimbang dan bertindak sebagai penyegar . mengecilkan pori-pori dan menangalkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit...

selepas kita bersihkan muka dengan pencuci yang ada gunakan... gunakan kapas untuk disapukan toner pada muka dan leher. Gunakan pada waktu pagi dan malam. Sesuai untuk semua jenis kulit... bagi sesiapa yang mengunakan krim muka... sebelum gunakan krim tu.. gunalan toner dulu... baru kulit jadi sihat...

okeylah... setakat ni je Eyrra boleh kongsi apa yang patut dekat rakan-rakan... kalau nak kulit yang cantik.. jagalah dari usia remaja... kalau tak nanti bila kulit dah bermasalah.. susah nak cegah dan memiliki kulit yang mulus dan lembut....


tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum semua


2 comments:

  1. me just use toner dgn micro facial tu je..tu pon sbb dapat free.. hahaha..beli juga day cream dia. but maybe not suit me very well.. dah la mahal RM30++ KOT

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in