Nano White ( Polishing )


" Yeah Right Yang Promotekan Polishing Ni Dekat Eyrra "






okeylah... Entry kali ni.... Eyrra tak nak lah celoteh banyak-banyak... sebab Eyrra nak kongsi kan dekat korang semua pasal Product Nano White yang terbaru ni... mungkin Eyrra pernah perasan Nano White Polishing ni... tapi Eyrra tak tau nak guna dia macam mana... sebab Eyrra baru je jinak-jinak nak guna product Nano White ni... sebab masa promoter tu tunjuk product ni dekat Eyrra... Eyrra pun cuba lah dekat tangan Eyrra... licin sangat... lepas tu rasa tangan Eyrra halus je... tu yang Eyrra beli product ni... cuma nak cuba tengok hasilnya... hasilnya sangat memuaskan Eyrra...

bila Eyrra post entry pasal Nano White... ada rakan facebook Eyrra promote Nano White jenis Polishing... dia suruh Eyrra cuba pakai yang jenis tu... dia cakap kulit lagi licin... Eyrra pun apa lagi... teringin lah nak cuba pakai yang jenis Polishing tu... mana tau okey ke kan... nanti Eyrra boleh teruskan guna yang tu juga... Eyrra pasti akan dapatkan dekat Farmasi yang berdekatan dengan tempat Eyrra... hehehhe.... Thanks Yeah Right sudi kongsikan product Nano White dekat Eyrra... 



tata semua
meoww meowww
Assalammualaikum semua



2 comments:

  1. Salam Eyrra & kawan2..jom join GA Contest kt sini--> http://www.sofiesyacollection.blogspot.com/2013/05/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  2. done follow here :) follback laahh :D

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in