Engagement Day


" Majlis Pertunangan Farah & Syamir "

Haaaaaaaaaaaaaa.... bukan majlis pertunangan Eyrra okey... ni majlis pertunangan sedara Eyrra... majlis ni sangat meriah.. mengalahkan majlis perkahwinan... ramai sangat yang datang.. wahhhh... seronoknya.. bila lah Tuan punya blog ni nak bertunang kan??? hehehhe... calon tu dah ada... tapi study tak habis lagi... mana boleh kahwin... kalau ada jodoh tak kemana lah calon tu nak pergi... ehhehe.... amboiii... gatal pulakan... hehehe... study dulu k Eyrra oiii... Eyrra muda lagi.. belum pandai masak lagi... ehhehe... nanti mesti kene reject dengan mak calon tu... ehhehe... buat malu je... ehhhhh.... tak boleh citer lebih-lebih... lambat lagi... heheheh...

Bila korang tengok gambar-gambar dekat bawah ni... mengalah kan macam Eyrra pula yang nak bertunangkan... over betul Eyrra ni.. huhuhu... nak ringkaskan cerita... masa ni... penat jugalah Eyrra dengan family tunggu akak tu keluar... nak tengok juga wajahnya.. sebab Eyrra tak kenal... sebab family belah Ayah ramai sangat... tak kenal sangat... heheh... tu yang tertanya-tanya... siapakah geragan gadis itu...

Tunggu punya tunggu... dah pukul 12 p.m... akak tu tak keluar-keluar lagi... Eyrra pun amik keputusan... ajak Mak dan Ayah balik... Eyrra segan nak pergi tengok dekat bilik dia... sebab ramai sangat orang dekat dalam rumah tu... Eyrra kalau  jumpa family belah Ayah... pehhh... sangat lah penyegan orangnya... malu-malu kucing je memanjang... bila dekat sana... sepatah dua kata je akan keluar dari mulut... yang selebihnya hanya Eyrra lemparkan senyuman je... itu je yang Eyrra mampu... ehheh....

Nak tau ke sebabnya.... macam ni ceritanya.. Eyrra ringkaskan je k.... mesti family belah Ayah akan memuji Eyrra melambung-lambung ( Benda yang Eyrra cakap ni Eyrra tak ada tambah-tambah atau nak puji diri sendiri ke apa k.. Eyrra luahkan dengan sejujurnya... apa yang family belah Ayah cakap dekat Eyrra dan dekat Mak... ) paling Eyrra tak sanggup dengar... diorang cakap Eyrra mesti kahwin awal.. Eyrra pun tak faham.. diorang tengok apa dekat Eyrra sampai ramai yang cakap macam tu.. termasuklah  kawan - kawan Mak kalau jumpa Eyrra... malu sangat...

Kalau ada jodoh cepat... Eyrra terima je ketentuan yang Allah dah bagi dekat Eyrra untuk kahwin awal... tapi buat masa sekarang ni.. Eyrra nak tumpukan kepada study Eyrra dulu... Mak cakap.. selagi study tak habis... jangan harap Eyrra boleh kahwin... hehehe... itu kata Mak kepada anak gadis sorang dia ni... ehhehe....

Sebab tu lah gambar Kak Farah tu tak ada... gambar kita orang je yang melambak... sebab dah dia tak keluar-keluar... Eyrra ambil keputusan... Eyrra ajak sepupu Eyrra snap gambar kita orang je... hehehe.... tunggu akak tu.. tak muncul-muncul...

okey lah... tak nak lah celoteh macam-macam... jom terjah picture yang Eyrra dekat bawah ni... 
































tata semua
meowww meowww
Assalammualaikum semua...




0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in