Dinner Banking ( Royale De' Diamond )


" Royale De' Diamond "




Uitm tak payah guna kad jemputan bagi dekat sorang-sorang.... wahhhh melampau ni nak kasi sorang-sorang... kertas A4 ni diorang tampal dekat mana-mana kawasan Uitm tu... yang penting student nampak dan baca... senang citer... tak payah susah-susah... 




yang penting kalau nak datang Dinner... mesti ada kad nak masuk ni... Banking memang terbaik...




bergambar bersama Pak Pandir




bergambar bersama Puteri Gunung Ledang




bergambar bersama Bawang Putih & Bawang Merah




bergambar bersama Badang




yang pakai baju coklat tu lah adik kepada Ayu..
watak dia adalah Malik...




bergambar bersama Mak Andir




masa diorang tengah snap gambar Eyrra... Eyrra pun tengok lah gambar tu balik.. tetiba je ada gambar Zairol dekat belakang Eyrra... sempat lagi dia menyelit dekat belakang Eyrra... 




ni lah kawan-kawan classmate Eyrra...




comelkan mereka...




macam-macam ada lagi... tapi yang ni je Eyrra ambil... tu pun tak habis... 




bergambar bersama Alif Haikal




bergambar bersama Amirah




ni lah President Banking... dia ni sangat lah sporting orangnya... sentiasa menegur sapa dengan kita orang..




bergambar dengan Rose




Rakan seperjuangan... wahhhh... dah macam nak pergi berperang dah pula kan... hehhee....




Buah tangan untuk student Banking




tata semua
meoww meoww
Assalammualaikum semua


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in