Celebrate My Birthday At Festival City Kuala Lumpur...


" Gambar Kenangan Masa Birthday Eyrra "


Assalammualaikum..
pada tanggal 1.5.1994 baby comel yang bernama Norhazira Binti Mohamad telah dilahirkan di dunia yang serba canggih ini... pada tarikh 1.5.2013 baby comel itu telah berumur 19 tahun... baby itu sudah pun meningkat remaja dan cantik orangnya... cewahhhh.. perasan cantik pula... krik krik krik.. bunyi cenkerik berkumandang di telinga sesiapa yang membaca.. hehehe.... setiap tahun birthday girl ni akan di sambut.. tapi tahun lepas je tak... sebab masing-masing busy... hampir lupa birthday Eyrra.... hanya wish je... tak apa lah... Eyrra hargai juga... 

Eyrra gembira bila ramai yang wish birthday Eyrra dekat Facebook , Twitter , Wechat , Whatsapps , text dan call... walaupun Eyrra dapat call free dari maxis dan celcom kasi tu.. Eyrra tak guna pun dengan sebaik mungkin... sebab number dalam HP Eyrra semuanya hilang... kalau sesiapa yang ada number Eyrra text atau call k... bagi tau yang tu number korang... kalau tak ada kredit... pandai-pandai lah cari idea k... heheh... tak kan lah nak ajarkan.. tak ada kuasa lah... kihkihkihkih.....

Birthday tahun ni Eyrra hanya dapat 3 hadiah je.. hehhe... lepas tu Family Eyrra ajak keluar makan dan karaoke... Eyrra bersyukur juga lah... walaupun dah besar panjang... masih lagi ada orang nak sambut birthday budak kecik ni.. heheheh....  Alhamdullilah...

Eyrra pun tak nak lah celoteh macam-macam... jari ni pun penat nak menaip lagi... jari ni dah lengguh dah...  jommm terjah gambar yang sempat En.Pakwe snapkan...












Karaoke dekat Platinum Superstar






wahhhh... seronoknya... hehehhehe...




model muslimah... 










Eyrra makan ais krim ni sampai licin.. sedap sangat...






banyak betul bendera... masa pilihan raya lah dapat tengok pesta bendera... ehhehe....





jeng jeng jeng... agak-agak ni siapa erk???? hehhhehhe....
masa ni Eyrra kacau dia drive... agak bahaya juga lah kan.. kacau orang memandu ni... tapi dah geram sangat... nak buat macam mana... kacau je lah... ehhehe... ye lah... orang nak snap picture dia... dia tepis-tepis tangan Eyrra... malu lah tu.. sebab sepupu Eyrra tengok.. heehe... tapi Eyrra tetap bersabar juga... Eyrra tunggu je dia berserah... wahhh.. ayat tak boleh bla... Eyrra pun apa lagi.. snap cepat-cepat... ehhehe... padan muka dia... yeayyyy.....




tadaaaaaaaaaaaaaaa...... dapat juga snap picture dia... ehhehhe.....








Colourcycle Boutique 




hadiah masa birthday Eyrra... 






Dress yang Eyrra pakai tu pun hadiah hari jadi juga... cantikkan... 




kain tren sekarang ni... cantikkan corak terbaru ni... 


tata semua...
meowww meowww....
Assalammualaikum semua...


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in