Hardisc Ibarat Jantung Kepada Laptop Eyrra..


" Mini Station 1 Tera "




Eyrra beli hardisc ni pun bukannya Eyrra nak guna sangat pun... hehe... Eyrra beli sebab masa tu laptop Eyrra bermasalah... lepas tu laptop Eyrra ni banyak sangat gambar... kebetulan pula Eyrra terasa macam nak format je laptop ni... sebab laptop ni Eyrra guna masa Eyrra tingkatan 3 lagi... dah lama kan... dah 4 tahun dah laptop ni bersama Eyrra... laptop ni dah macam kawan Eyrra dah... pergi mana-mana... mesti bawa laptop... kalau dekat rumah... mesti luangkan masa dengan laptop daripada TV dekat rumah tu... sampai Mak dan Ayah bising sebab Eyrra selalu dengan laptop je... sampai sepupu Eyrra tanya dekat Eyrra... Eyrra dah lama dah dengan laptop ni... tak nak tukar ke laptop baru... bukan tak nak tukar... sebab Eyrra sayang kan laptop ni... sebab dah lama dengan Eyrra... sayang laptop Eyrra sangat-sangat... ehhehe....   

Masa Eyrra hantar laptop ni dekat kedai... Brother tu cakap... dah berapa lama dah guna laptop ni... Eyrra cakap lah dah 4 tahun... lepas tu dia cakap... pehhhh... lamanya... still nampak baru... macam baru beli je... cantik lagi... pandai adik jaga kan... lepas tu Brother tu cakap kalau Eyrra nak jual laptop ni... dia sanggup beli... amboiiii... Eyrra belum ada niat lagi nak jual laptop Eyrra ni... ehhehe.... Ehhhh.... silap cerita patutnya ni... patutnya kene cerita pasal Hardisc ni.. tapi lain pula yang Eyrra cerita... hentam je lah labu... hehhehe....




Masa Eyrra beli Hardisc ni... Eyrra call Mak Eyrra... tanya pendapat dekat Mak... nak beli cover  Hardisc sekali ke... harganya RM10 je... lepas tu Mak cakap beli lah... dah alang-alang tu... nanti tak kan nak letak dalam kotak... beli je sekali... Eyrra apa lagi... terus je rembat cover Hardisc colour pink ni... Eyrra kan minat colour pink... hehhee... mesti lah pilih colour pink... baru berpuas hati sikit bila tengok dimata ni... kihkihkih... bila ada Hardisc ni... semua yang ada dekat laptop Eyrra ni... Eyrra transfer dekat Hardisc... laptop Eyrra pun dah tak berat macam dulu lagi... yeayyyyy.... sukaaaa.... hehehhe.... 


tata semua...
meoww meowww...
Assalammualaikum semua...


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in