Celoteh Gadis Bracess



" Mari Sini Missue Eyrra Zerra Kongsi Cerita Sikit "

Eyrra nak cerita sikit step by step pasal mula-mula Eyrra pakai bracess... dah ramai yang tanya Eyrra... dekat mana Eyrra pasang bracess??? berapa harganya??? dan macam lagi.... okey lah... Eyrra nak kongsi dekat semua yang baru nak berjinak-jinak join team Eyrra... jadi gadis bracess yang comel.... hehhhee... alolo... Eyrra gurau je lah... okey lah... tak payah celoteh macam-macam... nanti meluat pula korang semua nak baca.... betul tak??? hehhhe.... gurau je lah... Eyrra tau siapa yang baca blog Eyrra mesti suka baca celoteh Eyrra kan... cewahhh... perasan gila Eyrra ni... kihkihkih.... 

Perjumpaan yang pertama dengan Doktor :

Check Up : RM 75
X-Ray : RM 110
Study Models : RM 75

Total : RM 260

Perjumpaan yang kedua dengan Doktor :

Treatment : RM 500
Oral Surgery : RM 75 x 2 = RM 150

Total : RM 650

Perjumpaan yang ketiga dengan Doktor :

Oral Surgery : RM 75 x 2 = RM 150

Total : RM 150

Total kesemua sekali RM 1,150 termasuk dengan harga Misc berharga RM 90 ni tak termasuk dengan pakej yang Eyrra ambil... okey lah... mehhh sini Eyrra bagi tau korang harga pakej yang  Hospital Putra tawarkan... 

Pakej :
  1. RM 9,000
  2. RM 7,000
  3. RM 6,000
  4. RM 5,000

Eyrra ambil pakej RM 7,000 sebab Eyrra tak sanggup nak ambil resiko sakit gigi lama-lama... lagi pun Mak Eyrra yang pilih pakej RM 7,000 tu... Eyrra ikut kan aje... sebab Ayah yang bayar... kalau ikutkan Eyrra... mesti lah nak yang paling murah... kihkihkih... jimat sikitkan... tapi Mak tak nak tengok Eyrra sakit gigi... tu yang Mak pilih yang tu... Eyrra ikut je... hehhe....


Perjumpaan yang keempat dengan Doktor :

Treatment : RM 1,500
Misc : RM 90

Total : RM 1,590

Perjumpaan yang kelima dengan Doktor :

Treatment : RM 1,200

Total : RM 1,200

Total semua sekali RM 2,700 tak termasuk Misc RM 90... yang RM 2,700 tu termasuk dengan pakej yang Eyrra ambil tu RM 7,000... 

Lepas tu setiap bulan Eyrra kene bayar RM 200... Eyrra kene pergi treatment setiap bulan selama 2 tahun... lama kan.. hehhe... tapi Eyrra study dekat UITM Segamat... selalu skip juga lah pergi treatment... sebab Eyrra malas nak balik Melaka... rasanya... lebih dari 2 tahun rasanya... hehhe... sebab degil.. lagi pun sayang lah dengan bracess ni.. rasa tak nak buka je... kihkihkih... biar lah lama-lama pun Eyrra pakai.. tak kisah pun... kihkihkih... nanti dah bersedia nak buka... Eyrra buka lah... kihkihkih... ada juga yang tanya dekat Eyrra... kenapa Eyrra tak nak pakai yang colour-colour tu... bukannya Eyrra tak nak pakai... tapi lagi cantik bila Eyrra guna yang silver je.. daripada yang bercolour.... nampak macam diamond sikit... kihkihkih... bersinar-sinar lagi tu... tapi kalau geram sangat... insyaallah.. colour yang Eyrra akan pakai ialah colour pink je... tak nak colour lain... hahahaha.... jangan jealous...  

Sekarang ni pula.. kawan-kawan Eyrra mengenali Eyrra dengan Gadis Gigi Besi... lagi comel bunyinya.. Gadis Bracess... tu je yang Eyrra boleh kongsi dekat korang semua... jom join beramai-ramai... Team Gadis Bracess... 




Mula-mula pakai Bracess




Sekian lamanya pakai Bracess


tata semua...
meowww meowww...
Assalammualaikum semua...


8 comments:

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in