Beg Baru Awal 2013



" Masa Ni Eyrra Keluar Dengan Abang Cik & My Mum "

Masa ni cuti Chinese New Year... Eyrra busan duduk rumah... Eyrra ajak abang Eyrra yang number 3 tu keluar jalan-jalan... patutnya kene panggil abang lang... tapi dia tak nak.. dia suruh panggil abang cik... hentam je lah labu... ehhehe... kita orang pergi shopping dekat Dataran Pahlawan... sebab masa tu Eyrra nak beli baju dinner... dia pula layan je kemana Eyrra nak pergi... untungnya ada abang yang memahami ni kan... ehhehe... yang dekat bawah ni... picture yang Eyrra sempat snap masa dalam kereta... sebab  malas nak turun... sebab hujan... ehheh... nanti demam... siapa yang susah... Eyrra juga kan kan...




Suasana di Jooker Walk




Jonker Gallery




Burberry
London




tadaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
besarkan beg ni... boleh muat baby dekat dalam ni... ehhhe... mula-mula beg ni Eyrra nak bawa pergi kelas... letak buku-buku... lepas tu.. sayang pula kan.. bawa jalan-jalan je lah... heheh... tak sanggup...




" Member kad "




tata semua...
meowww meowww...
Assalammualaikum semua...


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in