Barangan Zalora.Com Yang Comel...


" Penghantaran Yang Sangat Pantas "

Assalammualaikum semua...

Eyrra ada benda nak kongsi dengan korang semua... maiiii Eyrra cerita sikit.... Ada sejarah juga nak cerita ni macam mana Eyrra boleh terminat nak beli barangan dari Zalora... Mula-mula Eyrra online dekat Facebook.. lepas tu busan-busan... Eyrra tengok-tengok lah timeline dekat Facebook Eyrra... terkeluar barang-barang Zalora dekat timeline Eyrra... barang-barang dia pula cantik-cantik dan menarik... Eyrra apa lagi stalker habis lah Fan Page Zalora.... nak tengok barangan yang menarik... dah lama sangat stalker.. mata ni jadi " rambang mata  " tak tau nak beli apa... rasa macam nak beli semua je... hehehe... tapi Eyrra ni student lagi... mana ada modal nak beli banyak-banyak... Eyrra fikir punya fikir... nak beli ke tak??? sebab macam minat je dekat barang-barang Zalora tu... Eyrra pun ambil keputusan untuk beli beg duit... sebab beg duit Eyrra sudah lama uzur... kesian kan kan??? Eyrra pun tak tau nak rembat beg duit yang mana satu... sebab semuanya Eyrra suka... semuanya comel-comel... tapi yang paling penting Eyrra nak colour pink... yeayyyy... Eyrra pun tanya lah roommate Eyrra.. saje je nak tanya pendapat... hehehe.... lepas tu roommate Eyrra pun suka beg duit tu juga... apa lagi... dengan tak fikir panjang lagi... Eyrra pun rembat je beg duit yang tu... sebab malas dah nak tengok yang lain lagi... nanti Eyrra akan bertambah geram lagi sakit hati... sebab Eyrra rasa macam nak beli semua je... ehhehhe...

Bila Eyrra dah setuju nak beli beg duit tu... Eyrra pun apa lagi... pendek kan cerita... terus payment kan... amboiiii... tak sabar-sabar ni... hhehhe... malam tu juga Eyrra bank in kan duit dekat account Zalora... lepas tuuuuu..... Eyrra sedap-sedap tidur... tertiba ada number tak kenal call... banyak kali... huhuuhuhu... kantoiiii... Eyrra bangun lewat masa tu... sebab kelas pukul 2 petang... ingatkan nak bangun pukul 9 or 10 pagi ke kan... ehhhh... tak boleh cerita lebih-lebih... malu malu meowww dah Eyrra.... muka dah merah dah ni... hehhhe... okey lah... kita sambung balik cerita... pukul 8 pagi.. ada number tak kenal call... Eyrra pun apa lagi... berlakon lah kan... buat suara macam dah lama bangun... hehhehe... mula-mula takut juga nak angkat... sebab number tu Eyrra tak kenal... lama-lama angkat juga.. sebab takut call tu penting... bila Eyrra angkat je... tertiba orang tu panggil awak ni " Eyrra Zerra " ke??? jom baca berbualan kita orang di telephone...

Perbualan Eyrra & Abang Pos Man

APM :
Assalammualaikum dan selamat pagi....

Eyrra :
Waalaikummusalam... ni siapa???

APM :
Awak ni Eyrra Zerra ke???

Eyrra :
Ye saya... kenapa ye call pagi-pagi ni??? ada hal penting ke???

APM :
Saya daripada Pejabat Pos Masjid Tanah... saya nak hantar barang Tropicana Life dekat rumah Eyrra... saya nak tanya nama penuh Eyrra...

Eyrra :
owhhh... barang dah sampai ye... wowww... cepat betul... nama saya Norhazira Binti Mohamad...

APM :
Ehhhh... macam kenal je nama tu... rumah adik ni dekat atas bukit tu kan... kalau abang hantar surat... adik selalu terus masuk rumah... abang panggil-panggil... tak keluar-keluar tu kan... betul tak???

Eyrra :
Ehhhh... macam mana boleh tau nama saya??? kenal ke??? saya tak kenal pun suara abang dan saya tak kenal pun abang-abang pos man dekat Masjid Tanah.. macam mana boleh kenal saya???

APM :
Itu rahsia... suatu hari nanti kenal lah... dekat rumah ada siapa???

Eyrra :
haahhhhh... nanti Eyrra akan kenal??? ehhh... pelik lah abang ni... dekat rumah ada parent je...

APM :
okey... nanti abang hantar k... selamat sambung tidur balik...

Eyrra :
( dalam hati Eyrra... Ehhhhh... macam mana dia tau Eyrra baru bangun tidur ni... kantooiiii sudah... ehhehhe.... )

lepas je abang tu Off call Eyrra... Eyrra pun terus On call Mak sebab Eyrra nak bagi tau nanti ada Abang Pos Man hantar barang... ehhhh.... panjang pula Eyrra cerita kan... jari jemari pun dah penat ni... apa lagi... Jommm tengokkkk beg duit yang Eyrra pilih tu.... simple je... hehhehe....




siap snap picture lagikan... bukti ni barang dah sampai dengan selamatnya... Terima Kasih Zalora...




siap di balut dengan rapi... takut barang tu rosak... Eyrra sangat berpuas hati dengan beg duit tu... comel sangat... suka suka suka....




simple je kan... hehhehe... malu malu... macam budak-budak pula kan... kihkihkihkih.... nak buat macam mana... beg duit ni nampak comel... rembat je lah kan... 




comelkan ni... Eyrra letak dekat HP Eyrra...




dekat bahagiaan dalam sangat lah simple... Eyrra suka... sebab senang nak letak kad... lepas tu tak serabut sangat... sebab Eyrra tak nak letak macam-macam dekat beg duit Eyrra yang ni.. nanti pakai kejap... dah rosak.. sebab Eyrra ni jenis yang lasak sikit... ehhehhe...




Return slippp niiii Eyrra tak perlukan... sebab barang yang di hantar sama dengan apa yang Eyrra order... Terima Kasih Zalora... sebab hantar barangan yang betul dekat Eyrra... barang pun sampai dengan selamat dan okey... tak rosak pun... lain kali Eyrra beli lagi barangan Zalora... Insyaallah....


tata semuaaa...
meowww meowww...
Assalammualaikum....


2 comments:

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in