Wedding Kak Ima


" Wedding Kak Ima "




siap sedia nak pergi Wedding Kak Ima... kesian tau kat Eyrra pergi Wedding sorang-sorang tak ada yang nak teman... kawan-kawan semuanya busy.. sedih sangat-sangat... kalau Eyrra oke dengan kawan Eyrra yang " A" tu mesti Eyrra dah ajak dia teman Eyrra pergi Wedding... ermmm... 




sempat lagi tau snap picture.. ehhehhe... gedik je lebih ni.. Cousin Eyrra dengan family dia baru je sampai.. Eyrra pula nak gerak pergi wedding... masuk kereta je.. Eyrra suruh dia snap picture Eyrra dulu.. baru dia boleh naik rumah Nenek... hehehe... sorry My Cousin.. thanks sebab jadi camera girl yang terbaik... ehhhehe... 




semangat nak pergi Wedding Kak Ima... 




cantikkan kawan Eyrra ni.. nama dia Syuhada... 




kami sama tinggi dan sama slim... hehhee... cewahhhh.... masa ni Eyrra pakai High Hill tau.. tapi Eyrra memang tinggi tau... kihkihkih... 





tadaaaaaaaaaaaa... ni lah Kak Ima.. cun kan.... macam Princess an an... meriah sangat Majlis Kak Ima ni.. Kak Ima comel sangat masa ni... dia pengatin yang paling kelakar dan tak boleh duduk diam dekat Pelamin.. ehhehe... kira dia sama macam Eyrra lah.. ada je nak buat muka dan buat perangai pelik... ehhehe... tah macam mana lah Eyrra nanti jadi pengantin.. mesti susah orang nak snap picture Eyrra nanti.. ehhehhe....


tata semua
meowww meowww


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in