Layan citer Boy Over Flower


" My Favourite Movie Korea "




Eyrra tak minat sangat pun korea sebenarnya.. tapi masa sekolah dulu.. kawan-kawan Eyrra ni kecoh-kecoh cerita Boy Over Flower ni.. Eyrra pun terus search citer tu... lepas tu Eyrra pun apa lagi tengok lah sikit-sikit dekat You Tube.. lama-lama... terminat pula dekat citer ni.. hehhehe.... dulu Eyrra minat tengok citer Full House , Naughty Boy dan My Girl je.. ulang-ulang citer yang sama je.. heheh.. sebab Eyrra tak minat sangat citer lain... Eyrra minat Ji Hoo dan Jun Pyo dalam citer Boy Over Flower... eheheh.. 




nilah Heroin dalam citer Boy Over Flower... dia comel sangat... garang pula tu kan.. tapi seorang yang baik hati dan setia kawan... tak boleh citer lebih-lebih lah kan.. kalau nak tau selebihnya.. korang tengok lah sendiri... ehhehheh




nilah Hero dalam citer Boy Over Flower... dia ni sombong... garang pula tu.. suka buli student lain.. sesuka hati je nak belasah orang... tapi yang sweetnya dia ni.. dia jaga betul-betul orang yang dia sayang.. dia tak pernah bercinta.. dia hanya tertarik dekat Heroin dalam citer tu je.. walaupun ramai yang suka dia... yang selebihnya... tengok lah sendiri k.. hehehe.... penat nak menaip macam-macam... nanti takut tersalah citer.. korang pula yang tak tertarik nak tengok nanti... ehhehe... tak gitu tijahhh oiiii....


tata semua
meowww meowww


2 comments:

  1. Replies
    1. tak lorh dear... kita amik at kawan... dia banyak citer korea.. selama ni tengok at youtube je.. bila dah ada hardisc... copy je lah... ehhehhe...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in