Karnival Terbuka Uitm ( Station Game )


" Pengalaman jadi Adhoc "





gelap dah muka Eyrra jadi Adhoc untuk Station Game ni.. tapi tak apa.. Eyrra enjoy sangat join aktiviti ni..




team Adhoc yang lain... walaupun pun kene bangun pagi-pagi.. mereka tetap happy juga... cuma muka tak cukup tidur tu sangat lah terselah diwajah mereka.. hehehe....




muka tak cukup tidur...




walaupun Eyrra kene bagun awal-awal... tak cukup tidur.. muka Eyrra tetap happy sangat.. sebab nak buli-buli peserta yang join Station Game tu... ehhehhe... adat lah kan kan...




roommate Eyrra lah yang ajak join jadi Adhoc ni...




Eyrra suka kacau roommate Eyrra yang ni.. kalau pape hal.. Eyrra citer at dia lah... hehhe.. sebab dia pendengar yang setia.. kihkihkih....




peserta Station Game yang tengah mendaftar...




busan lah tu masing-masing... awal-awal dah sampai.. tapi tak start lagi.. ehheheh....




ni lah salah satu Game yang diorang kene redah... redahhh je k kawan-kawan... ehhehhe....




susah betul diorang nak fikir macam mana nak buat Trademark... hehhehe... kesian pula tengok diorang ni...




chaiyokkkkk... chaiyokkkk....




bila dah siap main game.. diorang kene cari clur sendiri... tengok diorang cari... Eyrra yang jadi penat dan kesian... ehhehhe....




Kak Qilla




Kak Farah




comel je peserta yang ini....




peserta ni semangat sangat masa tu... 




game yang ni lah yang Eyrra jaga... 




pehhh... kaki Eyrra pun jadi gelap dan kotor... hehhehe... 




Game ni yang paling mencabar....
step 1




step 2




step 3





step 4 




step 5




step 6




step 7




step akhir




akhir sekali diorang kene cantum benda alah ni... 




Lisya pun join... menang tau... num 3... kira oke lah tu kan... dari 7 group...




snap picture dengan roommate Eyrra... Kak Farah...




masa ni peserta berebut-berebut nak selesai benda alah tu... ehhehhe... lupa lah pula apa kah nama tu???




nak juga pose dengan cawan panjang... ehheheh




selamat cawan ni 50 je tau... kalau 100.. mesti penat peserta tu nak selesaikan... ehhehhe...




snap picture dengan Kak Qilla




perhubung kami dengan Adhoc yang lain... hehhhe.... seronok sangat main benda ni.. kihkihkih....


tata semua
meowww meowww


2 comments:

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in