Gelang Eyrra Zerra ( EZ )


" Gelang yang sangat comel "




gelang ni Eyrra beli masa ada Event dekat Uitm... Eyrra tengok kawan Eyrra pakai macam cun je kan.. Eyrra pun apa lagi.. ajak dia pergi kedai tu.. sampai-sampai je kedai tu.. tinggal huruf Z dan huruf yang tak ada kene mengene dengan Eyrra... apa lagi... rasa macam geram jugalahkan.. tanya dengan penjual tu.. boleh buatkan huruf E tak... lepas tu.. penjual tu cakap dia buat Huruf A sampai Z... kira limited edition lah benda tu.. sorang je yang pakai Huruf E dekat Uitm ni.. pehhh... ada Eyrra kisah ke kan.. nak juga... geram je... lepas tu Eyrra beli juga lah Huruf Z... nak tak nak beli juga... ehhehe...




Bila Event tu dah habis.. ada pula Event baru.. Karnival Terbuka Uitm.. Eyrra pun jenjalanlah dengan kawan-kawan Eyrra... lepas tu tertarik pula dekat kedai yang ramai orang ni... nak tengok juga.. apa yang diorang ramai-ramai tengok ni.. lepas tu... Eyrra pun selit-selit lah.. nak tengok punya pasalkan... haaaaa... rupanya gelang ni juga.. haissss... kene tipu lah pula.. ada lagi ni ha.... kasi pusing kepala pakcik tu nanti baru tau... Eyrra pun apa lagi.. upgrade lah gelang ni... tambah E dan Hello Kitty... ehheheh... comel tak???? Eyrra Zerra Hello Kitty ... cun sihhhhh...


tata semua
meoww meowww



2 comments:

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in