Dinner bersama Family En.pakwe


" Peristiwa 30.11.2012 "




kenangan masa lalu yang tak akan Eyrra lupakan... masa ni En.pakwe sanggup balik Melaka lepas dia balik kerja... semata-mata nak ajak Eyrra keluar Dinner..  sebab esoknya Eyrra dah masuk study... Eyrra takut family tak kasi keluar.. sebab dah lewat sangat... sebab dah malam.. nanti family Eyrra bising... En.pakwe pandai betul... dia suruh family dia yang jemput Eyrra dekat rumah.. sebab dia tau.. family Eyrra mana kasi keluar dengan En.pakwe malam-malam... 




masa ni Mak En.pakwe happy sangat Eyrra dapat join diorang makan.. sebab family En.pakwe cakap... lepas ni dah jarang nak jumpa Eyrra lagi... tu yang semua family En.pakwe ada... kecuali Angah Azhar... betul ke erk nama Angah En.pakwe tu.. ehhehe...




Eyrra harap Mak En.pakwe sentiasa restukan hubungan kita orang... En.pakwe pun kene hati-hati.. kalau En.pakwe nakal-nakal dekat KL.. Eyrra report dekat Mak dia... ehhehe... biar mak dia ceramah dia... kihkihkih... En.pakwe ni anak bongsu.. manja pula tu dengan mak dia... ehehe.... susah-susah....




thanks sebab belikan makanan untuk family Eyrra... family Eyrra suka sangat Ikan masak sweet sour tu... diorang siap ajak Eyrra datang kedai tu lagi.. sebab diorang cakap tak cukup... sebab sedap sangat... ehehe... orang belanjakan.. mana tak sedap... ehhehe... tapi lepas tu... bila Eyrra cuti.. diorang betul-betul ajak Eyrra pergi makan dekat kedai ni.. sebab nak makan macam-macam katanya... hehhehe... layankan aje perangai family Eyrra ni....




snap picture bersama Kak Mastura... En.pakwe panggil Kak Wa... hehehe.... masa ni Eyrra kelihatan Gebu dan Putih... sebab sebulan lebih duduk rumah.. tak buat pape... kulit pun putih dan badan pun gebu je... ehhehhe.... sekarang je dah gelap dan slim sikit lah... ehhehhe.....




Abang Rashid ( Tunang Kak Raudhah ) , Kak Raudhah , Kak Mastura dan budak comel... hehhehhe




Kak Wa comel gitu...




pasangan kekasih... En.pakwe cakap.. mereka ni dua-dua anak sulung... macam Eyrra dengan En.pakwe lah.. kami berdua anak bongsu... ehhe.... Kak Raudhah dan En.tunang pun dua-dua pangkat Alang... Angah Azhar dan Miss.tunang pun dua-dua pangkat Angah... ehhehe... Kak Mastura je tak tau lagi... masih berahsia lagi... ehhhehe....




anak manja En.pakwe ni.... meowww meowww




masa ni makanan banyak sangat... thanks En.pakwe.. sebab belanja kami semua.... semoga rezeki En.pakwe bertambah-tambah... Amin...




Along bila lagi nak mendirikan rumah tangga ni.. jodoh dah ada tu.. tak sabar nak makan nasi minyak Along ni.. hehhee... semoga kekal hingga ke akhir hayat... Amin...


tata semua
meowww meowww




0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in