Blackberry Bold vs BB1M


" BB vs BB1M ''




jealous sangat sebab My Mum dapat Blackberry Bold... masa Mum amik Eyrra dekat Uitm hari tu.. Hp dia berbunyi.. Eyrra dengan lain macam je bunyi Hp Mum tu.. Eyrra pun tak kisah sangat lah dengan bunyi tu... bila dia keluarkan dari Handbeg... pehhhh... BB beb... geram pula... tertibe je muka bertukar masam.. sebab  Mum cakap dulu cakap BB ni camera skrin pecah.. kenapa nak jealous... hehhhe... dulu suruh beli.. tak nak.. tak payah nak jealous sangat... ermmmm... kejammm sangat ayatnya.. sinis.. tunggulah Samsung Galaxy Note III k.. masa tu jangan nak jealous at Eyrra pula... ehheheh...




nilah namanya rezeki terpijak.. sebab senang-senang je Student dapat RM250... haaaa... pergunakannya dengan baik k.. jangan jual pula voucher tu dekat kawan-kawan.. sayang tau.. baik korang guna voucher tu untuk beli barang keperluan untuk study.. Eyrra pun baru guna Rm50.. tu pun tak tau nak beli apa lagi yang RM200... sebab sampai-sampai je kedai... blur je... tetiba rasa barang-barang semua dah ada... ehhehe... exited tadi cari barang tau... heheh... tapi ramai orang.. susah nak cari... rasa macam tak bayak pilihan je.. tu yang beli Rm50 je.. kihkihkih...


tata semua 
meowww meowww


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in