Beautiful Malaysia at Muar Johor


" IM4U "




ni masa perasmian Beautiful Malaysia... best sangat masa ni.. rasa macam nak amik je belon-belon tu... hehehhe.... kalau bagi pilihanlahkan... Eyrra nak amik belon yang paling besar warna putih tu... hehhehe.... lepas tu boleh terbang sekali.. ehhehhe... suka suka suka....





kita orang siap dapat RM15 dan KFC lagi tau... hehhee.... nyummm nyummmm nyummm... rugi siapa-siapa yang tak join tu.. 




KFC 




tengok lah mereka ni.. sampai tertidur-tidur bila dengar ucapan.. sebab bangun pukul 3 a.m... mestilah ngantuk lagi kan.. hehehhe... 



Eyrra dengan kawan-kawan seronok sangat-sangat masa ni.. kita orang siap menari-nari lagi tau... hehehe.. biasalahkan.. bila dah lepak dengan kawan-kawan.. perangai kanak-kanak tu mesti muncul.. ehhehe.. dah macam budak tadika je tau masa tu... kihkihkih....




kita orang ni nampak sangat ke macam budak sekolah.. semua orang ingat kita orang ni budak sekolah lagi.. comot ke kita orang masa ni... ehhehe... 




pissss yoooo




kononnya masing-masing nak tunjuk kuat lah tu... ehhhee... kuat ke korang ni????




baju ni kami semua dapat masa hari tu juga... 




siap dapat topi lagi tau... korang ada??? tak adakan... hehhehe.... jangan jealous k....




alamak... Eyrra nak pose yang ayu-ayu.. tapi tak sempat.. sebab camera girl tu snap cepat sangat... heheh.. geramlah tu jadi camera girl.. picture dia tak ada... ehhehhe....





























picture ni Eyrra snap masa nak balik Uitm... masa ni dekat dalam bus... hehhhe.. sempat lagikan Eyrra snap... pehhhh.... cantikkan sungai Muar ni... rasa macam nak turun je tau.. snap picture dekat sungai... hehehhe... lebih-lebih pulakan... kihkihkih..... 


tata semua
meowww meowww



0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in