BarAnG lApToP MiLiK kU....


" Barang yang perlu ada bila dengan laptop "




cover laptop yang perlu ada dan pasti kene ada.... sebab Eyrra pergi mana-mana... malas nak bawa beg laptop... bahaya.... nanti orang tau yang Eyrra bawa laptop... tak pasal-pasal kene rembat nanti... lebih baik Eyrra letak laptop dekat beg biasa je... ehhhh.... pencuri jalanan.... jangan baca pula blog Eyrra ni... seram pula nak bagi tahu dekat sini.... hehehe.... tak apa... niat Eyrra hanya nak berkongsi je... cuma nak ingat kan dekat kawan-kawan yang balik rumah naik bus tu... mesti bahaya kan... ingat lah pesanan ku ini.... cewahhhhh.... tak salah kan kalau kita berhati-hati untuk keselamatan kita juga.... betul tak?????




speaker ni Eyrra jarang guna... bila dekat rumah je Eyrra guna... sebab Eyrra suka dengar lagu kuat-kuat... siap berjoget dan menyanyi lagi dekat dalam bilik... bukan orang tahu pun kan... hehehe... sebab nak lepas kan tension... sebab umur makin bertambah... dugaan pun makin banyak... dengan cara macam tu lah Eyrra lepas kan tension... nak buat apa marah-marah orang kan.. nanti buat orang benci dekat kita je kan... hehheeheh.... saje nak kongsi-kongsi perangai Eyrra dekat kawan-kawan... kawan Eyrra cakap... perangai Eyrra ni pelik macam Alien... dia yang macam Alien... dia cakap Eyrra pula kan... luku kang... padan muka....




tertikus ni Eyrra suka pakai... sebab kadang-kadang Eyrra guna laptop ni... suka makan-makan... tu yang tak suka guna touch dekat laptop... nanti terasa kesat dan kotor.... kononnya nak jaga laptop elok-elok lah tu... padahal main hentam je... kadang-kadang.... ehhhehe.... apa pun tak boleh Eyrra ni.... layan je k....




bila busan-busan dalam bilik... iPod ni lah jadi mangsa keadaan.... sebab Eyrra tak nak ganggu roommate Eyrra yang lain... biasa lah duduk 4 orang dalam satu bilik.. kene lah hormat antara satu sama lainkan... tak gitu jemah oiiiii....




ni beg untuk isi pendrive,kad reader dan vodafone... benda-benda ni kan kecik-kecik.. Eyrra ni kadang-kadang jenis pelupa juga... kadang-kadang tak tahu letak barang dekat mana... tu yang Eyrra sedia kan beg kecik untuk isi barang-barang ni... tak ada lah Eyrra letak sepah-sepah... betul tak???? lepas baca... jawab k soalan Eyrra ni.... ehehhehhe




haaaaaaaaaaaa..... beg ni pun penting juga.... sebab Eyrra isi tempat cas laptop,beg pink kecik dan cas iPod dekat dalam ni... sebab Eyrra tak suka barang-barang Eyrra berselerak dah bercampur-campur.... nanti bila dah hilang... nak suruh beli balik... memang sakit lah mak dan ayah Eyrra kan... dah beli... tak pandai nak jaga pula.... tu yang Eyrra kene jaga elok-elok....




beg ni cantik kan... nampak je besar... tapi kecik je... muat-muat isi barang-barang laptop je... tak boleh isi macam-macam... sebab memang tak muat pun... kira beg ni memang untuk barang laptop je... dekat almari Eyrra... macam-macam lagi barang-barang laptop... cuma Eyrra tak guna sangat... beli je... tapi kalau dekat rumah.. pasti Eyrra akan gunakan.... sebab dekat UITM tak kan nak angkut semua barang-barang kan... letih lah.....


tata semua
meowww meowww


1 comments:

  1. Salam singgah, comel aje beg latop tu hehe. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in