Sport Day Sector B ( 22.12.2012 )


" Bergembira bersama-sama kawan-kawan Sector B "




masa bersenam roommate Eyrra sempat lagi snap picture.... Eyrra apa lagi... pose je lah... hehhehe.... kononnya nak buat kenangan lah kan.... kihkihkih..... smile je....




ni semua budak-budak wing 3B.... sporting sangat diorang semua ni... mula-mula segan juga nak bergaul dengan diorang ni... lama-lama oke lorh... hehehhe.... sebab ni semua kawan-kawan roommate Eyrra... sebab  kawan-kawan Eyrra dah berpisah kumpulan.... Eyrra pun jenis tak kisah... dengan siapa-siapa Eyrra boleh berkawan... 


 


picture kenangan dengan Kak Hani... Akak Part 6 lah katakan... sem depan dah tak ada lagi... kihkihkih.... 
sem depan kita jumpa dekat Shah Alam je lah ye.... 





snap picture bersama roommate Eyrra... yang tengah-tengah tu Kak Hani dan Fatin... roommate Eyrra sorang lagi.. dia busy dengan event ni.... tu yang picture dengan dia tak ada... tak apa... banyak program dekat UITM ni...






picture dengan budak wing 3B....




aktiviti dipagi hari...




amboiiii.... siap baca novel bagai... kihkihkih....




macam-macam game ada masa ni... tapi lawan ikut wing.... game wing Eyrra busan gila... Radio Rosak... tak mencabar betul... ehhehe.....




aktiviti yang dijalankan pada hari tu....




riuh gila lah... biasa lah tu kan... perempuan yang main.....




comel je tengok diorang masa ni... ehhehhe... kene guna kan tenaga lebih juga tau main game ni... kihkihkih...




masuk Air dalam Botol....




Fatin 




Bola Beracun




Eyrra suka main game ni... tapi tak berpeluang nak join... sebab wing lain... ermmmm....




jealous betul tengok diorang main game ni....




Harimau nak cari mangsa.... best juga game ni... mencabar... sampai terjatuh-jatuh tau.... seram juga tengok diorang main game ni.... masing-masing nak selamatkan diri dari Harimau.... tu yang sampai terjatuh-jatuh... tak apa lah.. semangat kan.... chaiyokkkk...




ni pula game Run Men... kelakar je masa ni tengok diorang.... ehhehe... tergelak-gelak tengok gelagat masing-masing.... ehhehheh.....




tengok ni... dah macam ulat gonggok dah kan.... 




bila kami dah bergabung.... UITM pun menjadi riuh sangat masa ni.... yeye je Eyrra ni kan... dekat padang Sector B je yang riuh.... saje je nak nampak meriah... ehhehheh.... 


tata semua
meowww meowww


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in