BaRaNg YaNg PeNtInG ( UITM di hatiku )


" Barang yang patut Eyrra bawa pergi kelas "




Pencil box




Pencil box ni kalau tak ada lah kan... macam mana lah nak study... sebab macam-macam khazanah yang ada dekat dalam pencil box ni... rasa macam hilang nyawa juga lah bila pencil box tak bawa... sebab rasa macam hidup ni tak lengkap bila nak pinjam orang punya barang... hehheheehe.... biar lah Eyrra guna barang sendiri daripada guna barang orang... nanti kalau rosak ke apa ke an... dah kene ganti lah bagai.... kadang-kadang boleh sampai bermasam muka.. sebab kita tak pandai jaga barang orang... guna sampai rosak... baik guna barang sendiri... tak gitu....




Buku Nota 




Buku nota ni pun penting juga... sebab nota untuk buat assignment semuanya dekat dalam ni... kalau hilang lah... merana hidup Eyrra nanti... sebab Eyrra kumpul maklumat dekat dalam buku ni... sebab senang nak bawa pergi mana-mana... Eyrra ni kadang-kadang jenis pelupa... tu yang Eyrra ada satu buku penting je untuk salin assignment yang lecturer kasi tu.... 




Botol Air Starbucks Coffee




Botol air ni pun Eyrra wajib bawa... sebab dekat kelas kan sejuk... bibir pun jadi kering... tekak pun jadi kering... tu yang Eyrra sangat memerlukan air masa dalam kelas.... korang pun patut bawa air suam pergi kelas... nanti kalau haus boleh lah minum kan.... 




Jam tangan ni wajib ada dekat tangan Eyrra... sebab Eyrra tak selesa kalau jam tak ada dekat tangan... nanti mula lah rasa masa berjalan dengan slow nya.... ehhehhe..... 




Louis Vuitton




Beg duit ni dah banyak sangat berjasa dekat Eyrra tau... pergi mana-mana Eyrra mesti bawa... sebab rasa macam banyak barang penting yang Eyrra isi dekat dalam beg duit ni... dah buruk dah beg duit ni... cadang macam nak beli baru... tapi sayang pula kan... sebab colour pink... ehhehhe... kalau ada yang nak sudi sponser beg duit baru... Eyrra terima dengan hati yang terbuka.... ehhehheh.... cewahhhhhhhhh.....




Kad Matrik Uitm Dihatiku




Kad matrik ni memang semua pelajar UITM kene wajib bawa pergi mana-mana... kalau tak... kene saman lah jawabnya kan kan.... tapi sampai pukul 5 petang je... lepas tu kalau nak guna pun untuk keluar bersia-sia dia luar UITM... tension lah katakan duduk dekat dalam je... hehehe... sik nak fikir study je kan... tapi Eyrra lagi lah malas nak keluar... baik duduk dalam bilik je... hehehhe.... 




Kunci Bilik Dan Almari




Kunci ni lagi lah penting... sebab kalau tak ada kunci.. tak dapat lah masuk bilik... Eyrra dah banyak kali terkunci dari luar... sebab roommate keluar... Eyrra mandi tak bawa kunci.. terpaksa lah bertapa dekat bilik wingmate... malu je... hehhee.... nak buat macam mana... sendiri punya salah... tak kan nak marah orang lain pula kan... peringatan kepada student lain... jangan lupa bawa kunci anda pergi mana-mana sahaja.... nanti tak ada lah kene bertapa dekat bilik wingmate... kihkihkih....




Buku Nota Bomba




Buku nota ni hanya sementara je... sebab Lecturer nak buku besar lagi... pehhhh.... banyak nya nak menyalin balik dekat buku baru... demi Bomba... Eyrra sanggup beli buku nota baru dan salin balik... memang terbaik wokkkkkkkkkk.... jangan ikut jejak langkah Eyrra yang buat 2 kali kerja ni.... ikut lah contoh student yang lain... 




R series




Ramai yang tanya... Eyrra pakai losyen apa???? Eyrra pun buka lah citer.. yang Eyrra pakai losyen yang dekat atas ni... dia orang cakap wangi bau losyen ni... haaaaaaaaaaa.... apa lagi.. Eyrra dah tunjuk dekat Blog ni... piiiiiii lah cari.... sama jenis macam ni... nanti satu kelas bau wangi... ehehhe.... betul tak?????? tangan pun jadi lembut dan halus... tak percaya.... korang try lah guna... tala tipu tau.... 




Taaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaa....... ni lah semua hak milik Eyrra..... jangan sesiapa ada niat jahat dekat Eyrra sudah... nak sorok-sorok kan.... nanti Eyrra report dekat Polis Bantuan.... ehhehhe..... biar kene saman... 




Beg Simple




Beg ni sangat lah simple je kan.... tapi ramai pula yang berminat dekat beg ni... siap tanya Eyrra lagi... beli dekat mana... dekat mana-mana pun ada jual.. bukan mahal pun... biasa-biasa je harga dia.... semua mampu memiliki nya tau.... walaupun nampak simple je... dah jauh beg ni berhijrah tau... banyak khazanah yang boleh sumbat dekat beg ni... dah macam poket doreamon dah tau..... hehhhee.....




Ni pula fail untuk test pad dan kertas-kertas yang lecturer kasi dekat Eyrra... fail ni mesti ada dekat dalam beg Eyrra.... sebab senang nak simpan kertas-kertas penting... tak ada lah komot atau comot kan kan.... hehhehe..... barang yang penting... Eyrra akan jaga betul-betul.. sampai akhir sem... Amin....



Eyrra bersama Kad Matrik UITM.... Uitm Dihatiku.....




Gaya macam dah kerja pula Eyrra ni... padahal belum lagi... Insyaallah Eyrra nak jadi Accountant yang berjaya... amin... doa kan Eyrra berjaya k kawan-kawan....


tata semua
meowww meowww


4 comments:

  1. kalau tak ada jam tu, boleh kejang kaki lari sana sini sebab kejar kelas. he3. :p

    anyway, datang dari http://riangriaremaja.blogspot.com ..

    Warga UiTM jugaa :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu,... jam sangat lah penting untuk student an.. masa koko lagi lah.. dah lah tak boleh pakai jam.. resahh je.. sebab lama sangat tak habis-habis.. ehhehe...

      Delete
  2. ehhh kita pakai losyen yg sama :D from cosway :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyy.... lembutkan tangan pakai losyen tu.. Eyrra kalau pergi mana-mana... mesti dalam handbeg ada losyen tu... ehhehe... baunya pun wangi...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in