ZaMaN pErSeKoLaHaN dAh SeTaHun BeRaKhIr


" Kenanganku bersama mereka "




kami peserta Blogger peringkat sekolah...
masa ni snap picture dengan Blogger Sekolah Hang Kasturi....




Blogger dari Sekolah Seri Pengkalan...




kami wakil Blogger dari Sekolah Menengah Sultan Alauddin...
kami top 10 dari 44 buah sekolah dekat Melaka ni...
terbaikkan....




selaku camera girl sekolah... cewahhhhhh




Dini & Fatin




snap picture bersama Zahid.... muka budak-budak sekolah lagi... 




snap picture bersama cikgu PJ kami... jom bersuka kawan-kawan...




ehhh... pandang sape tu???? kenangan je semua ni...




pemain Handball sekolah....




snap picture sebelum nak pergi final.... dah masuk final... apa nak cuak lagikan... suka suka lah....




semua cun-cun... ingat kami tak menang ke... menang tau... jangan tengok muka je.. tengok lah dekat dalam padang macam mana lasaknya masing-masing....




barisan cikgu-cikgu... rindu dekat cikgu-cikgu yang Eyrra rapat dulu...




Fadhilah + Najwa + Aminah + Sakinah = mereka sahabat....




budak SPM lah katakan.. mestilah selalu dengan buku kan...




kenangan masa menunggu bas dekat bustand Masjid Tanah....




Dini + Fatin + Atikah + Farah = mereka sahabat...




masa solat hajat sebelum nak SPM ( 2011)...




snap picture bersama Fiqah




snap picture masa dekat Asramah... first time duduk Asramah... tu pun sehari je... ehhehhe... masa solat hajat... kalau tak ada progrem tu... tak ada maknanya nak berjauhan dengan Mak dan Ayah.... anak manja lah katakan....




skemanya Eyrra ni...




merdeka!!!!!!!!!!!!




kenangan conteng-conteng tudung... first n last Eyrra conteng tudung..... lepas ni dah tak ada dah...




happy sangat masa ni.....
5PA terbaikkkkkk




kami student Akaun ( 2010 & 2011) kami sekelas....




nakal kawan-kawan Eyrra.... selamat budak-budak ni tak perasan... ehehhe....




dak Rifat jadi model Pusat Sumber....




cinta tiga segi...




Eyrra & Hajar




Jangan nakal-nakal Hajar... pok karang....




Eyrra & Anis




Aminah + Peah + Anis




rindu saat-saat ni....




Aminah + Peah




last sekolah... snap picture lah... apa lagi....




Peah + Anis = sahabat selamanya....




masa susun kerusi nak Trial SPM....




korang memang comel.... 




dulu masa zaman sekolah... dak Zahid suka kacau Eyrra... siap Panggil Eyrra " Cinta " lagi tau.... tu semua senda gurau masa sekolah....




ni belajar ke gosip ni... hehheheh




Nazeem dulu selalu kene buli dengan Lap & Zahid.....




peserta terakhir yang kene buat presentation untuk Blog sekolah kami....




ni presentation untuk Top 10 je...




semua sekolah bersemangat....




masa ni Eyrra & Faizah tengah nak betul-betul kan Blog sekolah kami... sebab macam ada yang tak betul lagi....




Dewan Bistari





pintu masuk Dewan Bistari...




peserta Top 10....




Hajar + Anis




kenangan Eyrra menjadi Blogger sekolah... start dari buat Blog sekolah lah yang Eyrra berminat nak buat Blog sendiri bila dah habis sekolah... lepas je habis SPM... Eyrra terus buat Blog sendiri.... sampai lah entry yang sekarang ni... Blog untuk kenangan Eyrra masa tua nanti... hehehhe.....


tata semua
meowww meowwww


4 comments:

  1. salam kalau saudari berminat untuk dapatkan shawl labuh.. boleh la jenguk di http://loveprettyhawa.blogspot.com/ spread the love of islam by tellling other gurl hijab that cover our chest is the best! gud job dear love ur post =)

    ReplyDelete
  2. Hai akak... King Ayam datang melawat pagi sini : ) Anyway, entri akak ni bes laaaaaa *siyes tak tipu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiii.... amboiiii king ayam... hehehe.... thanks... biasa2 je...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in