TaMaN tAsIk PeRdAnA ( Kuala Lumpur )


" Bersuka ria bersama sedara belah Kelantan "




snap picture di pintu gerbang nak masuk Taman Tasik Perdana




ada juga picture kenangan Eyrra dengan Mek Kelantan...




amboiiii... nak pose sorang juga... ehhehe... Kak Ngah suruh buat kenangan... Eyrra apa lagi.. boleh aje...




at sini pun jadi kita orang snap picture... sebab tiang ni nampak menarik sangat.. apa lagi... pose lah... buat kenangan bak kata Kak Ngah...




ni lah Kak Ngah Eyrra... cantik kan kan....




macam berada di luar negara je rasa background tu... kihkihkih...




Laman Perdana




ni semua snap picture dari Abang Ngah Eyrra.. dia ajak Eyrra jalan-jalan dekat tempat yang cantik-cantik.. lepas tu dia suruh Eyrra pose... hehhe.... suka suka suka...




pokok cendawan... sebenarnya banyak tempat pokok cendawan... at sini je yang kosong.. sebab dekat tempat lain ramai Pengantin snap picture... segan... heehhe...




sederet ni semuanya pokok cendawan....




dekat sini banyak tumbuhan hijau.... tenang je... seronok tengok orang joging...




Edible Garden




teringin nak naik sampan tu.. tapi dah rosok.. kejam betul... cer betul kan... jaga sampan tu elok-elok.. dapat    snap picture dekat atas sampan... hehhehe.... terover pulak...




Selamat Datang ke Kampung Boy....




Kak Ngah dan Akak Kandung dia... opppp.... terlupa nama pula... sorryyy....




kesian Esya tak dapat join Akak dengan Abang dia main at park sekali... eheeheh




bestkan Taman Permainan sekarang ni.. besar... tak macam dulu masa Eyrra kecik-kecik.. tak best.... 




pondok untuk berehat... dah penat berjalan... rehat lah kejap kan.... nanti kejang pula otot kaki ni....




Bus Ronda...




Bus ni hanya meronda dekat dalam taman ni je... sebab taman ni besar... penat sangat-sangat berjalan.. rasa macam nak tercabut je kaki ni...




Eyrra nak masuk Hutan Rimba pula... ehhehhe....




patutnya tak boleh berdiri dekat rumput ni... Eyrra pandang kiri kanan.... tengok ada pengawal tak... bila line clear je... Eyrra cepat-cepat naik dan terus Kak Ngah snap picture... hehehe.... ada je idea nak snap picture tempat yg menarik..




dekat sini kan melambak pengantin... sampai tak terkira... model-model pun melambak... diorang snap picture dekat sini... sebab kawasan dekat sini cantik...




dekat tasik ni ramai orang melepak... bahasa kasarnya.... bahasa lembutnya... beriadah... hehehe.... dekat pulau kecik tu... Abang Eyrra cakap ada binatang dekat situ... kita orang tak dapat kesan... binatang apa... ehhehe....




Syahirah + Kak Ngah 




Si Kancil Dan Si Rusa beraksi....




ni lah rumah Felda dulu-dulu... sekarang ni mesti dah buat rumah banglo an an.... dunia dah maju lah kata kan...




Transport orang Felda...




Rumah Peneroka Felda
sesiapa yang nampak dekat papan biru tulisan kecik tu... kalau rajin lah... besarkan mata anda... dan baca lah... kalau mampu nak baca lah... hehehhe....




ni lah keadaannya bila masing-masing penat berjalan... naik sikit stop.. naik sikit stop... hehhehe.... jauh kot... penat tau.... balik je rumah... dah mandi dan solat... terus berehat... sebab penat sangat... dah tak mampu nak berjalan lagi... tapi best sangat... ramai student yang datang dekat sini.. apa lagi... diorang datang sini nak snap picture lah kan... tempat dah cantik... tak kan nak biarkan macam tu je... heheheh




kalau Eyrra larat nak datang sini lagi.. Eyrra datang k..
 Selamat Tinggal... 
Jumpa Lagi....




Esya je cool masa ni.. sebab dia tak berjalan... first time Esya dapat berjalan.. sebab Kak Ngah tak berani bawa dia keluar jenjalan.. sebab dia baby lagi.. tunggu dah 6 bulan... baru dia boleh jenjalan... tahun depan Masyu Eyrra bawa Esya jalan-jalan k... 



2 comments:

  1. tak pernah sampai sini ... teringin juga nak ke tasik perdana ... heeee tQ info eira

    ReplyDelete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in