PiZzA hUt ( Masjid Tanah )



" Bila Masjid Tanah di landa PHD "




ramai sangat-sangat yang beli pizza malam tu... ingat kan tak ramai... datang-datang je tengok orang dah ramai... makin maju MT.... lapar je call 1-300-82-2020 




nyummmmmm nyummmmm




nak sikit???? memang tak dapat lah kan.... heheheeh




sekelip mata je dah habis.... lapar betul kita orang ni...










menu pilihan.... nyummmm nyummmmm.... Eyrra memang suka promote makanan... nak suruh semua orang menjadi gemuk.. hehehe... biar Eyrra sorang je kurus.... kihkihkih..... lepas ni buka MCD pula... memang best.... tak gitu orang Masjid Tanah....


tata semua
meoww meowww


8 comments:

  1. Sedapnya.. Lapo tetiba..*wink*

    Anyway, pihak QIOS nk jmput cik utk join contest dr kami. Sgt senang nak dpt hadiah. Bkn blogger pun boleh masuk.and, kalau cik invite org plg ramai utk join contest ni, pun dpt hadiah. murah ati nk bg hadiah ni. sbb kami ni gadis2 yg br nk mulakan prniagaan dgn kuasa pwrpuff girls! (ceywah) jom!

    ReplyDelete
  2. sedapnya nak sikit boleh :) follow blog yang comel ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah abis lah.. hehhe... lambat mintak.... thanks.... kita follow blog norhayati balik....

      Delete
  3. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-doodle-princess-by-aisyahazirah.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. nak ke?????? dah habis masuk perut dah.... hehheheh

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in