Movie Twilight


" Dah baca novel... mesti lah kene tengok Movie sekali... "


ni lah contoh-contoh kulit buku Twilight... Eyrra minat baca buku ni masa cousin Eyrra buka movie Twilight... lepas tu cousin Eyrra cakap movie ni ada novel... lagi best jalan citernya.. sebab dalam movie dah di singkat-singkatkan... Eyrra apa lagi... beli lah novel Twilight ni.. sebab dah terminat nak membaca... layan je.... bila bandingkan novel dengan movie.... lagi best baca novel.. lagi detail... tak gitu kawan-kawan...




Twilight




The Twilight New Moon




The Twilight Saga Eclipse




The Twilight Saga Breaking Dawn


daripada sebuah novel... telah di updated kan menjadi movie... sesiapa yang malas nak membaca novel tu.. korang layan movie je lah... 




Twilight
( 2008 )




Edward
( vampire )




Bella
( Gadis rebutan Edward dan James )




James
( serigala jadian )




The Twilight  Saga New Moon
( 2009 )




barisan pelakon New Moon




The Twilight Saga Eclipse
( 2010 )




barisan pelakon Eclipse




The Twilight Saga Breaking Dawn ( part 1 )
( 2011 )




barisan pelakon Breaking Dawn part 1




The Twilight Saga Breaking Dawn ( part 2 )
( 2012 )




Family Vampire




anak Edward dan Bella ada darah campuran manusia dah vampire...
comelkan anak diorang ni....




barisan pelakon Breaking Dawn part 2




akhirnya habis juga movie Twilight ni.... Eyrra mesti kene tengok juga... sebab ni yang last... lepas ni.. minat dekat novel lain lah pula.. ehhee... Eyrra minat citer ni... En.pakwe minat Harry Potter... Harry Potter dah selamat habis ditayangkan... Eyrra dah teman dia tengok Harry Potter sampai akhir.... tapi siapa yang nak teman Eyrra pula tengok movie ni.... En.pakwe yang selalu teman Eyrra tengok movie... dia dah kerja dekat Kuala Lumpur... dengan siapa Eyrra nak tengok erkk???? 

In Cinemas 22 November


tata semua
meowww meowww


8 comments:

  1. http://balqisharyani.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

    Jom join contest Qis .. Hadiah dress menanti anda :'D Hadiah untuk Top refferal pun ada ;'D

    ReplyDelete
  2. Entry ni best :)

    Jom join GA saye, http://cahayashakira.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-shakira-pathi.html

    Support eyh, thanks :)

    ReplyDelete
  3. suka pakai dress?? jom singgah..
    www.dresslover84.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Robert Pattinson is one of the few actors that is quite unique. n yeah, comel giler kot Rennesmee (anak dorang). Mesti cantek kan bile besar nant. hehe

    Join MEGA GIVEAWAY by me: http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... cantik macam mamanya... hehhehe
      oke... thanks...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in