KLCC mEnAnTiKu.... ( 07.11.2012 )


" Penat berjalan-jalan dekat TS,Sungei Wang,Pavilion dan akhir sekali KLCC "




sempat lagi Eyrra nak posing dekat sini.. sebab cantik je tiang ni... hehehe.... dengan tiang pun nak bergambar juga kan... apa pun tak boleh... 




Alamak ada brother nak balik kampung lah.... hehehe.... 




Mira bersama-sama Coolblog dia... kihkihkih




tak suka lah pakai baju ni... mesti nampak terselah kegemukan Eyrra... huhuhuhu... 




malu-malu meowwww




masa ni dah penat berjalan... rasa macam nak tercabut je kaki ni... tu yang terduduk dekat sini... 





dalam Butik pun sempat lagi snap picture kita orang ni...




Eyrra suka tengok gigi Mira... cantik... 




walaupun berjalan sakan kita orang ni... solat perlu ditunaikan... 
sempat lagi snap picture baby ni.. baby ke??? budak kecik yang comel ni....
sebab dia peramah sangat... 




model terbaru majalah Dara ... heheehe




kami gila shopping... kalau ikutkan hati... nak beli semua je yang Eyrra minat...




pissssssssss yooooooooo




muka ada senyummm




muka Eyrra nampak lebih matang kan pakai tudung ni...




Baju dekat Butik MNB memang lawa-lawa... suka suka suka...




nak buat muka comel... tapiiii... macam tak jadi je... eheheh....




at sini pun sempat tau... jangan jealous ye cik jemahhh...




Mira & Fatanah




ramai yang snap picture dekat air pancut tu... kita orang snap at sini je lah... lagi cantik..




Eyrra & Fatanah




Alhamdullillah masa kita orang jenjalan tak hujan lebat... kalau tak.... tak best lah... kuyup je... hehhehe....




at Kuala Lumpur ni sentiasa orang ramai... jalan raya pun sesak.. selamat tak bawa kereta... naik tren je.. kalau tak lah... menangis dekat dalam kereta....




Happy Deepavali




yang barang banyak-banyak tu bukan Eyrra punya... ramai sangat yang snap picture dekat sini.... 




Eyrra , Fatanah & Iera




first time jumpa macam dah lama kenal je kita orang ni....




sayang Mira dengan Fatanah




klon Starbucks
masa Eyrra beli air ni... Eyrra rasa macam pernah tengok je logo ni...
rupanya sama macam Starbucks..
gila lah... tiru habis...




air pancut tu kan kalau selang berapa minit... nanti air tu ikut bunyi lagu.... pehhh... dah maju dah KLCC ni... hehehhe...




rasa macam nak naik je kereta pelancong ni... tapi kene duduk Hotel dia lah... kalau tak.. kene halau...




comel kan Teddy Bear ni...




gaya pertama Eyrra




gaya kedua Eyrra




gaya ketiga Eyrra




gaya keempat Eyrra




gaya pertama Fatanah




gaya kedua Fatanah




gaya ketiga Fatanah




ni picture candid Eyrra... sebab ada Abang tu buat lawak depan kita orang... Fatanah pun tersnap picture ni... heheheheh




kalau Abang Halim join kita orang... mesti dia suka masuk tempat ni... 




model sambilan... nak promote ni... heheeh... mai mai mai....




memang terbaik wokkkkk




Fatanah yang comellll....




kenapa nampak tembam sangat ni... ishhhh.... tak boleh jadi ni... kene diet ni... 




amboiii... suka nya dia masuk I Setan ni....




pewitttttttttt awekkkk lah....




nak juga Eyrra ni....




kenangan sebelum masuk study... sebab nanti dah duduk dekat UITM ... dah susah nak berjalan lagi... duduk belajar diam-diam....




banyaknya buah anggur...




Fatanah sahaja




ada gaya bakal accountant yang berjaya tak????




masa dah tak ramai orang boleh lah snap-snap picture....
tak ada orang lalu lalang kacau dekat atas sekali ni....




ilmu tangga kejayaan... nampak tak ada tangga dekat belakang tu... ehheheh




khusyuk gila baca buku tempat buku cina ni... sebab tak ramai orang duduk sini...




sempat lagi curi snap an an...




syurga buku




masa ni ada artis dekat sini.... pehhhh lawanya....
Fida & Yatt
Baby doll pun ada... comelll sangat... tinggi pula tu....




Berangan nak jadi artis lah tu....




ayu betul dia baca buku...




bila penat berjalan.. apa lagi... tunggu tren nak balik rumah lah.... 




aaayyyyyyyooooooooyyyyyyyyyooooooooo
picture rosakkkkk....
hilang kejelitaan ku... amboiiii.... terlebih sudah....




busan... tunggu lama-lama.... dak Fatanah ni suka snap-snap picture.... bagus-bagus.... Eyrra suka.... hehhheeh....


kawan-kawan...
nanti kita hangout sama-sama lagi k... best nya dapat jumpa korang semua... nanti cuti sem kita keluar lagi k... seronokkkkk sangat.... kenangan bersama korang banyak sangat tau....


tata semua
meowww meowww


4 comments:

  1. wah...seronoknya outing, chillexing and shopping... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyy...
      memang seronok pun...
      sebelum ni kita orang kenal dekat fb je...
      dah bertahun2 kenal..
      baru je berpeluang jumpa...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in