KeReTa DaN mOtOr MeWaH


" Koleksi kereta dan motor mewah Abang Ngah ( Hisham ) "




nampak macam real je kan... padahal mainan je lorh....




masa Abang Halim dan Abang Sham tengok motor-motor ni... Eyrra pun ada idea nak buat entry pasal motor dan kereta mewah milik Abangku ni... tertibe je berminat nak buat entry pasal motor kuasa besar ni... sebab nampak macam real je... geram je Eyrra tengok... comel-comel pula tu... semua motor dan kereta milik Abang nampak menarik bila kita tengok depan-depan... banyak sangat koleksi milik Abang Sham... sampai pening Eyrra tengok.... nak snap semua motor dan kereta pun tak sanggup... sebab melambak dekat dalam almari dah kotak... tak sanggup dennnnn..... cukup lah yang ni je Eyrra snap...




Kawasaki ( ZX-10R )
smart kan motor ni... Eyrra suka.... rasa macam nak memiliki je.. heheehe... tapi kaki tak sampai nak bawa... sebab pernah try naik motor Abang Halim....




Honda memey terbaik...




ehhhhhh... Honda lagi....




amboiiii.... berderet-deret... mana satu Eyrra nak naik ni... jappp... nak berfikir panjang dulu... hehehh....




Honda ohhh Honda oiiiiii




SPR ( F4 )




Yamaha ( R6 )




Ducati 




Aprilla ( Z5V )




memang smart habis motor ni...




Harley Davidson




amboiiii... Kawasaki kembali... cehhhhh... ni kawan Abang Halim lah ni... ehheheh




Ducati 




dari sudut sisinya memang nampak menarikkan... untunglah sesiapa dapat memiliki motor mewah ni....




Suzuki ( R GSX )




Honda




Jom pergi sepang... kita lumba motor jom.. rasa macam nak bawa je...




Honda ( RCV )




amboiiii... garang betul motor ni... takut Eyrra tengok... 




ehhh.. banyak pula picture motor ni Eyrra snap... meowww meowww




ishhhh.... Ayah!!!!!!!!!!!! Eyrra nak motor ni juga....




pehhhhh... menarikkkk pah bedak jiran Abang Sham tengok... ehhehehe....




suka suki tengok motor ni... amboiii... semua Eyrra suka... hehhehehe...




anak buah Eyrra cakap ni motor polis...  hahahhha.... kalau betul lah Eyrra nak kahwin dengan Abang polis lah... dapat naik motor besar... cewahhhh....




Honda





































ehhhh... mana ride yang nak bawa motor ni... dah hilang ke???? hehehe






Abang Sham cakap Eyrra sesuai bawa motor skuter ni je... heheheh... siot betul Dak Angah ni.... kasi Eyrra bawa motor ni je... nampak ayu lah sikit kononnya tu.... ehehheh.....












bahagian dalam kereta... 




GOLF GTI




smart juga kan kereta ni....




bahagian dalam yang harus korang tengok.... pehhhh... gempak kan...




siapa minat kereta ni??? angkat kaki.... heheehhe





bestnya kalau Eyrra dapat bawa kereta ni... 




rasa macam nak memiliki je... 




jom Drift jom... tak sabar dah ni.... hehehhe




Superleggena




pehhh... geramnya....




cun pulok kereta ni...




bahagian dalam kereta..




smart tu... nak yang ni nak yang ni.... 
macam Upin & Ipin pula dah.... 


sebenarnya banyak lagi kereta dan motor Abang Sham... tapi tak larat lah nak snap semua picture... nak menangis kalau nak snap semua... cukup lah yang ni je k... mana tau ada entry yang lagi menarik dari Missue Eyrra Zerra ni kan... tunggu je k... 


tata semua
meowww meowww


2 comments:

  1. salam perkenalan,
    nice blog share pasal keta n moto mini,, likex2
    terasa zaman kcik2 bermula,hahak
    jom lawat blog oyye,,nk tau oyye suka apa???
    klik http://hairrysadali.blogspot.com/2012/06/gara-gara-terlalu-cintakad-prabayar.html..
    selamat membaca...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan...
      comel an an...
      oke...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in