ShOpPiNg ( seminggu dapat beli 2 kasut )


" Minggu shopping sakan Eyrra "




ni lah kasut pertama yang Eyrra beli... suka suka suka.... sebab selesa bila Eyrra pakai... nak citer sikit ni... selalu kalau kasut dekat Bata je mesti budak-budak muda akan cakap kasut orang tua-tua je tu.. bagi Eyrra kasut dekat Bata kasut yang berkualiti... tahan lama... jangan fikir kasut dekat Bata tu kasut orang tua-tua je.. kalau nak kasut yang elok-elok korang kene tengok kualitinya... bukan dari kecantikan kasut tu... kalau tengok dari kecantikan je... tak tengok kualiti kasut tu... pakai seminggu je dah rosak.. dah tercabut... kene beli gum gajah... penat je beli kasut yang tak tahan lama ni... sik kene repart je.. ingat kawan-kawan... pilih lah barang yang berkualiti k.. tu je pesanan dari Missue Eyrra Zerra... heheheh.... sempat lagi nak ingatkan orangkan...




kasut ni secomel tuan nya kan... hehehe.... nak tau citer tak macam mana Eyrra boleh beli kasut ni???? jom baca perbualan Eyrra dengan My Mum...

My Mum :
Mak nak ajak Eyrra pergi beli kasut... sebab kasut Mak dah tak elok...

Eyrra :
tak elok??? bukan banyak ke kasut mak dekat almari kasut tu???

My Mum :
jom je lah... nanti mak offer Eyrra satu kasut k...

Eyrra :
oke... jom lah ( sukanya dapat beli kasut baru ) nak beli dekat mana???

My Mum :
dekat Bata lah... nak pergi Jusco ayah ko malas... pergi dekat-dekat je lah...

Eyrra :
ok... boleh je... ( dekat Bata tu kasut macam orang tua lah... tapi selamat berkualiti... kalau tak... tak berminatlah... )




korang tengok lah ni... best je kaki Eyrra sarung dekat kasut ni... lembut dan gebu... hehhehe.... tu yang Eyrra rembat yang ni..




walaupun Eyrra dah tinggi.. Eyrra tak kisah High Hill... sebab High Hill ni dah sebati dalam hidup Eyrra tau... sebab tu lah Eyrra tak kisah... 




ni lah tapak kasut tu... tapak kasut ni pun korang dah boleh tengok kualitinya... tengok jahitan kasut tu... rasa berbaloi lah Eyrra beli... tak rugi pun... Terima Kasih mak sebab belanja Eyrra beli kasut ni... Muahhhhhh....




cer tengok harga kasut ni... tak mahal dan tak murah sangat kan.. sederhana lah gitu... rasa berbaloi kalau beli kasut dekat Bata... wahhhhhh... promote kasut nampak Eyrra ni... ehehehe...




Haaaaaaaa.... kalau nak beli kasut dekat Bata... cari lah yang ada tulis COMFIT k.. sebab kasut tu lembut dan gebu bila kita pakai... tu je nak bagi tau... hehhehe..




ni kasut ke kedua yang Eyrra beli.. Eyrra memang dah lama suka kan kasut ni... tapi belum berpeluang je nak beli... sebab sebelum ni sibuk dengan study... tak ada masa nak pergi shopping.... Eyrra minat sangat dekat kasut Fitflop Pink ni... sebab cantik.. Eyrra dah check kualiti kasut ni... boleh kene air... kira oke lah tu kan... tahan lasak.... kira Eyrra dah rembat dulu lah.. kihkihkih... sebab saiz 6 tinggal 1 je... tu yang terus je beli... hehehee....




kasut ni tak ada lah tinggi sangat.. kira best lah nak pakai... lega bila dapat memiliki kasut ni juga... akhirnya Eyrra dapat juga pakai kasut yang Eyrra nak sangat ni... meowww meowww.... nada yang sangat mengoda... ehehhe....




Eyrra nak bagi tau korang ni... penting sangat ni... kene tahu ni.. kalau nak beli kasut... kene check dulu.. original or cetak rompak... sebab Eyrra pernah nampak dekat Up Town Dataran Pahlawan yang cetak rompak.. tak cantik.. berhati-hati tau pilih barang... pesanan ringkas dari Missue Eyrra Zerra...

Harga : RM 50
Saiz : 6




comel kan kasut ni.. sesiapa yang berminat.. jommm lah beli juga... kita pakai ramai-ramai... ehhehe.... stail baru untuk remaja sekarang ni... sesiapa yang berminat kepada fesyen... mesti minat nak mempunyai kasut ni kan... betul tak???? sebab Eyrra pun macam korang juga... minat kepada barang yang baru di keluar kan.. yang penting selesa bila di pakai....


patut lah ayah selalu bising.. sebab Eyrra selalu shopping kasut banyak-banyak.. lepas tu tak pakai... simpan je dekat dalam almari... lepas tu kasi dekat orang... terasa membazir pula.. tapi nak buat macam mana... anak ayah ni pandai jaga barang... tu yang barang-barang Eyrra sentiasa nampak macam baru beli je... ayah ingat Eyrra tak pernah pakai.... biasa lah... seorang ayah kan kene tegur anak-anaknya.. Eyrra hargai teguran ayah tu... tapi beli juga banyak-banyak... degil degilll... heheeheh....




tata semua
meoww meoww


10 comments:

  1. wah wah. shopping sakan yer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... girl lah kata kan... mana boleh tengok je.. mesti nak rembat juga... ehhehe... geram... nanti kalau tak beli... termimpi2 pula... hhehehe

      Delete
  2. wah...tambah collection dalam shoe wardrobe eyrra... ^_^ biasalah gurls...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. lepas ni stop membeli... sebab almari dah penuh... ayah dah bising... ehheeh....

      Delete
  3. wahh,cantiknya.. btw sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/10/ga-eyna-lollipop.html

    ReplyDelete
  4. cantik dikk
    akk pun suke kasut jenis bata , kebanyakan kasut akak memang akak beli dari bata
    tapi rege bata punn not bad .. x pernah layie jumpe yg bawah 30.00 huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan....
      best kan pakai kasut yang tapak nya lembut dan gebu....
      bata barang baik..
      tu yg atas rm30....
      berkualiti gitu...

      Delete
  5. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks pakjoe...
      terjah blog eyrra...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in