RaYa HaJi ( 26.10.2012 )


" Apabila dipagi Hari Raya Aidiladha "




semperna hari yang mulia ini... Eyrra nak memperkenal kan orang baru dalam Family Eyrra... baby comel yang di tengah-tengah tu anak buah Eyrra.. nama dia Nurina Arisa.... perwatakan di sangat lah disenangi oleh semua orang... kihkihkih... dia diam je kalau orang pegang... janji bawa dia jalan-jalan.. dia suka... dia tersenyum dan tergelak je....




masa ni kita orang siap-siap nak pergi rumah kenduri dekat Kg ayah... lepas je habis solat jumaat.. kita orang pergi gemuk kan badan... hehehe... tu yang dah montel sikit tu... Eyrra kene diet ni... nanti gemuk... sakit sakit... susah nak kurus kan balik... masa Raya Haji tu... keje Eyrra makan je... nyumm nyummm...




smile yang menawan ye sayang-sayangku semua... snap picture dekat bunga-bunga mak pun jadi.... janji ada picture kenangan masa Hari Raya Aidiladha...




ni lah ahli keluarga Abang Ngah ( Hisham ) ... sentiasa sama je colour baju bila menjelang Raya... sehati sejiwa lah sekeluarga ni.. Kak Ngah cakap kene ikut colour ketua keluarga lah... eheheh... yang si kecik je tertibe colour merah... hehhee.... silap tema ke apa ni Kak Ngah...




sempat lagi ye snap picture dekat bunga orked mak tu... habis layu dah bunga tu... kihkihkih.... gurau manja je lah.... bunga orked mak tu sentiasa berbunga... sebab mak sayang dan jaga bunga orkednya yang tu... sayang lah katakan....




alaaaaaaa bucuk-bucuk.... tomeyyy tomeyyyy.... nanti Masyu jaga Arisa lagi k...




sama tak muka kita orang???? kalau tak siapa lagi comel??? Masyu or Arisa???? banyaknya soalan kasi dekat korang... jawab-jawab... jangan tak jawab k....




adik-adik jiran ni busan lah tu... pagi-pagi raya main layang-layang... tau lah Raya Haji je... hehhe... tu yang sempat lagi main layang-layang... tinggi pula tu... tertibe berminat nak join sekali.. tapi kita orang nak gerak pergi kenduri.. tak dapat lah... just tengok je dari jauh.... :(




snap picture dengan cousin Eyrra....




badan dah semakin montel... apa nak buat ni.... tak kan nak joging... teramat lah malas.. sebab kawan-kawan semuanya busy... sodehhhh.... duduk rumah je lah.... gemuk kan badan....




ada orang lukis picture Eyrra.... percaya tak percaya tak???? kalau tak percaya sudah... Eyrra tak marah pun... lagi sayang ada lah... ehhehe... manis betul ayat ku ni.....


masa ni ramai sebenarnya... tapi semuanya tengah bersiap... kita orang yang semangat bersiap cepat-cepat.. takut ayah bising... hehhehe.... tu yang picture ni je ada...  masa sampai dekat rumah kenduri... segan lah kan nak snap picture... sebab ramai family belah Ayah dekat situ... nanti diorang cakap apa pula... hormat lah sikit kan... hehehe.... tertibe jadi Ayu je dekat sana tau.... malu-malu meoowww meowww pula Eyrra ni....


tata semua
meoww meowww


2 comments:

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in