PAVLOvA Handmade dan Choc Moist Cake


*** 2 layer Pavlova :>small size> big size ***Pavlovas in a cup ( mini ) : >9pcs in a box ( min order 2 boxes )>16pcs in a box >25pcs in a box***PAvlova In Jar>>Sejenis pencuci mulut yang unik dan penuh dengan buah-buahan segar, berlapis-lapis dengan meringue dengan kerak yg garing dan lembut didalamnya dan krim segar. Rasanya yg sgt lazat....Sesiapa yang Ingin Membuat tempahan boleh pm or sms ke no 0126183068...




PAVLOVA.... 
sejenis desert yang sedap dan unik...
makanan barat.. 
sesiapa yg berminat bole pm or sms ke no 012-6183068...
saiz M : RM 30.00
saiz L : RM 50.00




PAVLOVA in Container...
Sebarang Tempahan Boleh pm or sms @ 0126183068.
Min order 5pcs...




* Lapiz Cheezy *
Flavour : Oreo / Oren / Strawberi / Bluberi ( boleh mix )
Min.Order : 4 pcs

Harga 1 : RM3.50
Contact : 012-6183068
Berminat boleh pm or sms... 




Lapiz cheezy...
Flavour: oreo / strawberi / bluberi...
RM3.50/pcs - min order 4pcs.
Berminat boleh pm or sms ke 0126183068..




PROMOTION MULAI HARI INI!!!! 
Belian 3SET mini pavlova 9PCS dgn harga RM50 sahaja... 
cepat2 sebelum order ditutup... 
Berminat leh PM or sms ke 0126183068... 




>Choc Moist Cake<
>9" x 9"<

Harga : RM 40
Dibuka utk Tempahan, Sesiapa yg berminat leh pm or sms terus ke 0126183068...
 




Kalau berminat dengan yang ini boleh
 PM or SMS terus ke 0126183068




Set terbaru... 
Mini pav + mini tiramisu + slice choc moist... 




1set mini pav 16pcs (mix)..
Harga : RM30




1kg choc cake + 1set mini pav 25pcs..
1kg choc cake RM 60
1 set mini pav 25 pcs RM 45





1kg choc cake + Oreo... 
Harga : RM60





choc cake...
1/2 KG RM 35
1 KG RM 60




Choc Cake Oreo....
1/2 KG RM 35
1 KG RM 60




Kepada yang meminati bola sepak...
order lah ni...





Lapiz Cheezy...
Flavour: Strawberi / Bluberi / Oreo
Contact No. : 0126183068
Minimum order 4 pcs

Harga : RM 3.50/pcs min
sesiapa berminat boleh sms or PM ok..






choc moist...
berminat leh pm or sms...

Harga : RM 40





choc cake moist 1/2kg..
Harga : RM 35





Kek coklat moist... 
Sesiapa yang berminat utk menempah boleh pm sy or sms ke 0126183068... 
Cepat2 siapa cepat dia dapat...
stok adalah terhad...... 
1 : RM 15





RED VELVET CUPCAKES with cream cheese.. 
sesiapa yg berminat bole pm sy or sms @ 0126183068..





mini pav + mini tiramisu + slice choc moist... 
Berminat utk menempah boleh pm or sms terus ke 0126183068...




6pcs mini Red Velvet + mini pavlova 9pcs..





4 box Pavlova saiz M + 2 set mini pavlova 9pcs...





Tiramisu
Mini 3pcs RM 10




Tiramisu
Saiz 4'x4'
 RM 15





Pavlova



Sesiapa yang nak order CUPCAKE....
boleh je...
Akak ipar Eyrra ambil tempahan juga...
apa-apa jenis Cupcake yang korang nak...
Akak ipar Eyrra pasti akan buat kan...
PM je Eyrra or sms 0126183068..
Harga : 12 pcs RM 30 ... 16 pcs RM 40....




tata semua
meowww meowww


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in