MeReMpIt DeNgAn Abg ku Halim ( Acik )


" Merempit dengan Abang tersayang "




Seram sejuk Eyrra naik motor ni... sebab abang Eyrra bawa laju sangat... dah lah keluar dating malam-malam... abang ajak pergi Pantai Pangkalan Balak pula tu... macam couple pula... hehehe... kalau En.pakwe nampak lah.. mesti dia jealous punya lah.. ehehhe.... 




Ni lah Tuan punya motor... bersemangat bawa motor kesayanggannya tu.. setiap hari lap dan basuh.. sebelum tidur selalu lap.. sebab dia cakap sayang dekat motor tu... motor tu dah macam wife dia pulakan... heehe... jaga elok-elok ye motor tu abangku.. kalau Eyrra keluar dengan abang... kalau pergi shopping... mesti orang ingat kita orang ni couple...


Perbualan Eyrra dengan staff Outlet

Staff :
ni bf u ke???

Eyrra :
ehhh... bukan lah... dia abang saya lah... kenapa?? nampak macam couple ke???

Staff :
ye ke?? ni abang u ke?? u rapat erk dengan abang u... macam couple i tengok... boleh gurau-gurau lagi... kalau i dengan abang i... mesti dia nak marah je dengan i tau...

Eyrra : 
kita orang memang rapat dari kecik... hehehe... 

Staff :
(Staff tu smile je... mulutnya tak terkata apa-apa pun... )

Hubungan adik beradik ni kan seharusnya rapat... gaduh-gaduh tu normal lah.. nanti kejap je dah baik.. ehhehehe... 




Haaaaaaaaaaaaaaaaaa............ korang nampak tak baby Eyrra yang warna merah hati tu... eheheh.... tu lah buah hati Eyrra.... jantung Eyrra.... kihkihkih.... Eyrra sayang sangat baby Eyrra tu.... dah macam anak Eyrra tau... kihkihkih.... 


tata semua
meoww meowww



2 comments:

  1. Selalu jugak dgr org cakap selesa pakai jenama ni... tp stakat ni asyik beli full-covered shoes je... lenkali boleh try gak.. :)2kasut dlm seminggu mmg best! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best pun... tu yang Eyrra nak beli... kalau tak best... tak ada maknanya... sebab nanti pakai sekali dah tak nak dah... hehhehe...

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in