MaJliS PeRtUnAnGaN kAk RaUdHaH


"Majlis pertunangan yang simple dan sangat meriah"



Bila tengok pelamin ni... ingat kan tempah dekat butik pengantin.. rupa nya buat sendiri... gila gempak lah... kreatif juga family ni kan... 




Masa ni kak Raudhah berdebar-debar nak jadi tunang orang... tak pernah tengok kak Raudhah make up... pehhh... cantik... ayu je... bila make up untuk tunang.. seri nya naik... canti sangat.... tak sabar pula nak bertunang... ehheheh...




Ni lah hantaran bagi pihak perempuan dan pihak lelaki... seronok nya tengok hantaran ni... bila lah hantaran nak sampai rumah Eyrra pula kan... hehehhe.... amboiiii... 




Ni kek dari pihak lelaki... suka sangat tengok kek ni... kalau lah Eyrra dapat ni... Eyrra buat perhiasan je... ehhehe... 




Ni cup cake dari pihak perempuan... cantik kan... 




Ni lah tunang kak Raudhah... malu-malu kucing pula masa ni... ehheheh....



Mai sini Eyrra kenal kan siapa kah mereka ni... dari kanan adalah kak Nora... suka posing yang cute-cute kan... hehhee... sebelah kak Nora adalah Opah... nenek En.pakwe... sebelah kak Raudhah tu lah bakal mak mentua Eyrra.... ehehheh... gurau je lah... mak kepada En.pakwe lah.... siapa lagi kan....




Habis je dari Majlis tu... En.pakwe ajak Eyrra pergi jalan-jalan... 





Masa ni kita orang lepak dekat Pantai Puteri... ramai gila orang dekat sini... ada yang mandi,berkelah,berkhemah dan berlepak... ehhehe.... kita orang pun join sekali.. tapi masa ni masing-masing tak ada mood nak snap picture... tu yang sikit je picture... hehhehe....


tata semua
meoww meowww


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in