LaSt SeM dEkAt DaNg MeRdUwAtI ( Achik )


"Kenangan bersama Level Achik dan bersama Roommate Eyrra (2313)"


Pehhhh... Eyrra siap kasi nombor bilik lagikan... sebab Eyrra dah tak duduk bilik tu lagi.. kalau lah Eyrra still ada dekat bilik tu... tak berani nak bagi tau.. nanti sia-sia je barang-barang Eyrra hilang.... hehhehe.... kenangan dengan Roommate Eyrra dak Areen ni sangat lah banyak.. dia sedih masa ni bila Eyrra nak balik.. siap suruh Eyrra balik lambat lagi.. sebab dia rapat dengan Eyrra... nanti kalau ada jodoh kita jumpa lagi k sayang... Eyrra tak kan lupa kan Areen... jom tengok picture yang sempat Eyrra snap masa akhir nak berambus dari Dang Merduwati ni... ehheheh... Hope next sem Eyrra dapat duduk Kolej ni lagi.. sebab senang nak pergi mana-mana... kemudahannya sangat lah dekat... doa-doa kan Eyrra dapat Kolej ni lagi k.. Amin :) ehhhhh... terlupa nak cakap... Warga Dang Merduwati call me "Zerra".. tu je nak tambah... sekian...




Tabik hormat dekat Warga Dang Merduwati... dak Areen yang nak buat stail macam ni.. Eyrra ikutkan aje.. nanti dia sedih pula.. ehhehee... mungkin sebab banggunan yang kita orang duduk ni macam banggunan polis kot.. hehehhe... macam-macam lah Eyrra ni...




Jangan jealous erk Ieka peluk Eyrra.. sayang sangat lah tu nak berjauhan dengan Eyrra nanti... 




Sayang dekat Areen... nanti Eyrra ajak Areen keluar k... Insyaallah... 




Muka Areen macam sedih je nak berjauhan dengan Eyrra :(




Picture dengan Jiran bilik depan... diorang ni peramah.. selalu tegur Eyrra...




Picture bersama Mira dan Syazana...




Picture bersama Fatin..




Fatin ni pun suka tegur-tegur Eyrra masa Eyrra jalan-jalan dekat level... 




Picture bersama Aliya dan Ieka... Eyrra selalu juga lah lepak-lepak dengan diorang...




Ceria bersama kawan-kawan...




Ieka comel...




Picture bersama kakak jual dekat level-level... kalau Eyrra malas nak beli makanan dekat Dewan Makan or Cafe... Eyrra beli je dekat akak-akak ni... hehehe... tak payah susah-susah berjalan jauh-jauh... terima kasih kakak... 




Mesti diorang penat kan bawa makanan ni setiap Level dan Kolej.... Eyrra rasa macam nak try je... mesti slim kan lepas tu... hehehhe....




Sayang Areen... jangan pernah ada niat nak lupa kan Eyrra tau...




Muka banyak happy lah masa ni... sedih pun ada juga... :(




Banyak juga lah picture bersama Areen... Eyrra simpan elok-elok picture kita... semua picture kita ni kenangan untuk hari tua... ehheheh... tunjuk dekat anak-anak... amboiiii.... sampai ke situ pula Eyrra ni kan... terlebih sudah....


tata semua
meoww meowww




2 comments:

  1. Sweet moment dgn frens, the thing that i miss the most time blajar~! *Enjoy lah* :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..
      miss with friend level achik..

      Delete

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in