JaM pInK (JaM cOuPlE)


"Surprise yang menjadi oleh En.pakwe"



Haiii haiiii haiiiiiii.... nak kongsi cerita sikit dekat korang... macam mana En.pakwe boleh beli kan jam comel ni... macam ni jalan cerita nya.. masa Eyrra on9 muka buku Shah Erra... kawan En.pakwe ada tag picture jam ni... macam-macam colour ada tau... Eyrra minat dekat jam colour pink... apa lagi... cepat-cepat lah text dekat En.pakwe... yang Faliq dan kak Bella ada jual jam colour pink yang comel... Eyrra cakap lah Eyrra suka.. En.pakwe masa text dengan Eyrra macam tak berminat je nak beli kan... Eyrra pun lupa kan je lah pasal jam tu... 

Hari demi hari... waktu demi waktu... masa demi masa En.pakwe ajak Eyrra keluar...ringkas kan cerita... kita orang dah penat berjalan... otw En.pakwe nak antar Eyrra balik... dia suruh Eyrra buka laci kereta... ambil barang dekat dalam tu... Eyrra pun buka lah... dia suruh ambil kotak yang dibalut... macam post lah... mybe baru sampai.. dia excited nak kasi dekat Eyrra kowt... dia suruh Eyrra buka pembalut putih tu.... dengan semangat nya Eyrra buka... lepas tu tengok ada kotak biru yang bercorak-corak... cantik lorh.. Eyrra suka kotak tu... tak buang pun... simpan... sayang.... ehheheh....

Bila buka je... Eyrra nampak ada dua jam... dua-dua colour pink... pehhh... seronok nya bila dia beli kan jam tu... ehhheeh... lepas tu Eyrra tanya lah kenape beli sampai dua.... dia cakap dia nak kasi mum dia satu...  tapi mum dia tak suka colour pink... tu yang dia pakai... dia sanggup pakai colour pink sebab makwe dia ni suka warna pink... heheheh.... sweet lah sangat kan... terima kasih En.pakwe... Eyrra hargai sangat pemberian kamu tu... Eyrra jaga elok-elok...


tata semua
meowww meowww

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in